ESET
Травень 2018
Шановні партнери!

Повідомляємо Вам про те, що з 29 травня до 31 липня 2018 року включно корпоративним користувачам надається можливість посилити захист конфіденційних даних, придбавши разом два рішення — ESET Endpoint Encryption та ESET Secure Authentication — зі знижкою 30% на кожне або купивши тільки один з цих продуктів та отримати на нього знижку 25%.
Здійснити покупку за акційною ціною користувачі можуть одним з наступних способів: Щоб детальніше ознайомитися з умовами акції, будь ласка, перейдіть за посиланням.

У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою sales@eset.ua або за телефоном +38044 545 77 26.

Для отримання зображень для банерів для розміщення на Ваших веб-сайтах*, будь ласка, надішліть відповідний запит за електронною адресою pr@eset.ua, вказавши розмір та формат зображення, а також мову тексту.

Дякуємо за співпрацю!
З повагою,
колектив ESET в Україні



*Нагадуємо, що відповідно до «Програми співпраці з партнерами» партнери усіх статусів повинні розмістити інформацію про продукти компанії ESET на своїх веб-сайтах у каталозі послуг, рішень чи продуктів, які вони пропонують, а також підтримувати цю інформацію в актуальному стані.


Інші новини
GDPR
ЗАГРОЗИ
Рік після атаки WannaCryptor: рівень поширення EternalBlue наразі перевищив показники 2017 року
Рік тому програма-вимагач WannaCryptor.D (також відома як WannaCry та WCrypt) спричинила одні з найбільших руйнівних наслідків у цифровому світі. І хоча сама загроза вже не становить великої небезпеки, експлойт EternalBlue, який спричинив спалах, як і раніше, загрожує системам без належного захисту та застосованих виправлень.
НОВИНКИ
Нова версія рішення Safetica доступна користувачам
Safetica 8.0 вже доступна користувачам для ще більш ефективного запобігання втраті даних. Представлена версія володіє новими функціями та можливостями, які дозволяють прискорити розгортання продукту, а також захистити конфіденційні дані компанії.
ЗАГРОЗИ
ТОП-10 шкідливих програм в Україні: квітень, 2018
За даними, отриманими за допомогою системи швидкого сповіщення ESET Live Grid, топові позиції у рейтингу найбільш активних шкідливих програм у квітні займало шкідливе програмне забезпечення, яке перенаправляло жертву на інфіковані веб-сайти, та загрози для прихованого видобутку криптовалюти.
ЗАГРОЗИ
Загрози для Android: прийоми маскування та способи обману користувачів
Поки аналітики з безпеки розробляють нові методи аналізу шкідливого програмного забезпечення, кіберзлочинці шукають витончені способи інфікування та приховування своєї шкідливої діяльності на пристроях користувачів. Спеціалісти ESET зібрали найбільш поширені за останні кілька років способи поведінки зловмисного коду на пристроях Android.
ЗАГРОЗИ
Група кібершпигунів Sednit розширила інструментарій і продовжує атакувати користувачів
Спеціалісти ESET повідомляють про поширення нового сімейства шкідливих програм Zebrocy групою кіберзлочинців Sednit (також відомої як Strontium, APT28, Fancy Bear та Sofacy). Жертви Zebrocy були зафіксовані в Україні та інших країнах. Серед цілей загрози — дипломати, посольства, міністерства закордонних справ.
НАГОРОДИ
Kuppinger Cole підтвердила високу якість продуктів ESET
Компанія ESET отримала найвищі відзнаки за підсумками дослідження «Kuppinger Cole Leadership Compass Enterprise Endpoint Security: Anti-Malware Solutions» у категоріях «Інноваційність», «Продукт», «Ринок» та «Загальне лідерство».
ЗАГРОЗИ
Програма-вимагач в обмін на доступ до файлів пропонує жертвам пограти в гру
Спеціалісти ESET виявили новий зразок програми-вимагача, який блокує файли жертви та для повернення доступу пропонує користувачу пограти у комп’ютерну гру. Після запуску на пристрої загроза шифрує файли та папки тільки на робочому столі користувача та додає до них розширення .PUBG.
НОВИНКИ
ESET представила нові рішення для захисту підприємств
Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — представила нове покоління продуктів і послуг для безпеки корпоративного середовища на конференції RSA 2018 року, яка проходить з 16 квітня у Сан-Франциско. Новинки стануть доступними користувачам вже найближчим часом.
ЗАГРОЗИ
Шкідливі додатки для Android поширюються під виглядом антивірусів
Спеціалісти ESET виявили в офіційному магазині Google Play 35 шкідливих додатків, замаскованих під програми для антивірусного захисту мобільних пристроїв. Замість надання обіцяного функціоналу безпеки нелегітимне програмне забезпечення показувало користувачам небажану рекламу.
Бажаєте отримувати новини на іншу електронну адресу? Надішліть запит на електронну адресу pr@eset.ua, вказавши електронну адресу, на яку бажаєте отримувати матеріали.

Або слідкуйте за новинами ESET на офіційних сторінках у соціальних мережах!
eset
Twitter  Facebook
Дане повідомлення було надіслано, згідно з умовами «Програми співпраці з партнерами».