Нова версія рішення Safetica доступна користувачам

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — представляє нову версію Safetica —рішення для запобігання втраті даних. Версія 8.0 володіє новими функціями та можливостями, які дозволяють прискорити розгортання продукту, а також захистити конфіденційні дані компанії.

Продукт Safetica є учасником програми співпраці ESET Technology Alliance, основна мета якої — розширення захисту корпоративних користувачів за допомогою ІТ-рішень з безпеки, які легко інтегруються з продуктами ESET.

Рішення Safetica вирішує проблему і надає повний DLP (Data Loss Prevention — Запобігання втраті даних) пакет, який охоплює широкий спектр загроз безпеки, спричинених людським фактором. Продукт також захищає компанії від спланованих або випадкових витоків даних, шкідливих дій працівників компанії, падіння продуктивності, BYOD небезпек та іншого.

Основними новинками версії 8.0 стали контроль каналів витоків даних в 3 кліки, розширення функціоналу контентного пошуку, вдосконалення веб-консолі та підтримка кількох Aсtive Directory. Зокрема модуль Контролю каналів дозволяє обмежувати потік даних та передачу конфіденційної інформації через електронну пошту, веб-завантаження та програми для обміну миттєвими повідомленнями. Користувачі можуть налаштовувати загальні правила для визначення безпечної зони для даних компанії, обмежуючи комунікацію в компанії в 1 клік та детально перевіряючи файли чи електронну пошту.

Крім цього, нова версія дозволяє відповідати вимогам регуляторів щодо конфіденційності даних завдяки більш точному та зручному пошуку даних. Для використання функціоналу контентного пошуку користувачі можуть використовувати нові попередньо визначені шаблони або застосовувати власні фільтри.

Також однією з найважливіших змін є обмеження надсилання конфіденційних даних у новостворених документах. Тепер файл не треба заздалегідь позначати як конфіденційний, оскільки Safetica може сканувати вміст у режимі реального часу, відразу захищаючи документ із конфіденційними даними.

Крім цього, завдяки ряду вдосконалень консолі WebSafetica, які базуються на попередньому досвіді користувачів, про всі інциденти можна дізнатися з веб-браузера. При цьому, важливі події виділені на інформаційній панелі, що дозволяє не пропустити важливі або потенційно небезпечні інциденти.

Варто також зазначити, що Safetica цілком відповідає Загальному регламенту захисту даних (GDPR), який набуває чинності з 25 травня 2018 року, а всі компанії, що працюють в Європейському Союзі, повинні будуть дотримуватися нових норм. Компанія Safetica дотримується правил регламенту, а також допомагає користувачам відповідати критеріям захисту конфіденційних даних корпоративного середовища.

Більш детальна інформація про продукт доступна на сторінці українського офіційного сайту.

Крім того, детальніше про ESET Technology Alliance Ви можете дізнатися за посиланням.