ESET представила нові рішення для захисту підприємств

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — представила нове покоління продуктів і послуг для безпеки корпоративного середовища на конференції RSA 2018 року, яка проходить з 16 квітня у Сан-Франциско.

Серед новинок особливу увагу привернуло провідне рішення для виявлення та реагування — ESET Enterprise Inspector, функціонал та деталізація якого перевершують подібні продукти на ринку. Іншим презентованим продуктом став інструмент ESET Dynamic Threat Defense, що забезпечує ізольовану пісочницю у хмарному середовищі. Рішення використовує механізм машинного навчання та поведінкове виявлення для запобігання 0-денним атакам.

Крім цього, замість ESET Remote Administrator ESET представила новий продукт — ESET Security Management Center, який забезпечує управління та звітування в усіх операційних системах.

Усі рішення ESET інтегруються в єдину консоль і дозволяють отримувати інформацію про 0-денні загрози, цілеспрямовані атаки та ботнети, а також безперервно та легко змінювати правила та конфігурації продуктів для ефективного захисту робочих станцій.

 «Ми спілкувалися з спеціалістами у галузі інформаційних технологій у всьому світі, щоб почути їхні потреби, — розповідає Журай Малчо, технічний директор ESET. — Як ми з’ясували, спеціалістам потрібна одна консоль, яка забезпечувала б контроль усіх етапів перешкоджання загрозам: прогнозування, попередження, виявлення та відновлення. Наразі команда ESET повністю зосереджена на дослідженнях та розробках, а також побудові продуктів, які спроможні захистити підприємства від найскладніших атак».

Рішення ESET для корпоративного середовища створені експертами з кібербезпеки на основі машинного навчання, використання якого для автоматизації рішень та оцінки можливих загроз є особливо важливою частиною підходу ESET. Адже тільки машинне навчання настільки ж потужне та сильне, як люди, які управляють системою.

Однак першорядною у процесі надання найбільш точної інформації про загрозу є людська експертиза, оскільки автори шкідливих програм є досить розумними супротивниками. Продукти ESET для захисту робочих станцій використовують хмарну репутаційну систему, яка подає відповідну інформацію про новітні загрози та безпечні файли. Перевірена центрами досліджень і розробок система репутації ESET LiveGrid® складається з 110 мільйонів датчиків у всьому світі та дозволяє користувачам бути впевненими у надійності інформації та звітів у консолі.

У рамках конференції RSA 2018 вперше були представлені наступні рішення ESET:

Продукти:

Сервіси:

«Продукти ESET на сьогодні використовують багато великих компаній у всьому світі, — розповідає Журай Малчо. — Тепер підприємства зможуть отримати ще кращий захист для швидкого реагування в умовах зростання кількості та витонченості кібератак».

Зазначимо, що новинки стануть доступними користувачам вже найближчим часом.