Safetica отримала відзнаки у 5 категоріях за результатами рейтингу G2

Наступна новина

Компанія Safetica — учасник технологічного альянсу ESET — здобула 5 відзнак за рішення для запобігання втраті даних (DLP) у рейтингу G2 за весну 2022 року. Зокрема на платформі G2 відвідувачі діляться власним досвідом використання продуктів, щоб допомогти іншим користувачам вибрати ідеальне бізнес-рішення відповідно до своїх потреб.

Навесні 2022 року компанія Safetica отримала відзнаки у таких категоріях ― відповідність вимогам, простота у використанні, висока продуктивність, а також рекомендація від користувачів та найкраща служба підтримки.

Відгуки користувачів про рішення компанії Safetica

  • «Чудовий продукт, професійний підхід та підтримка».
  • «Safetica надає зручне у використанні рішення з комплексним підходом».
  • «Одне з найефективніших DLP-рішень на ринку у своїй ціновій категорії».
  • «Проста реалізація продукту та багато переваг».

Нагадуємо, що нещодавно вийшла нова версія DLP-рішення Safetica ONE, основними новинками якої стали підтримка української мови для модуля, який дозволяє перевіряти відскановані PDF-документи та зображення, а також оптимізація оновлень для великих середовищ та вдосконалення контролю пристроїв.

Варто зазначити, що компанія Safetica активно підтримує Україну у воєнний час та надає українським компаніям безкоштовні ліцензії терміном дії 3 місяці. Пропозиція доступна для нових користувачів рішення Safetica ONE. Для отримання безкоштовних ліцензій та додаткової консультації, будь ласка, звертайтеся на електронну пошту sales@eset.ua або за телефоном +380 44 545 77 26.

Більше інформації про рішення для запобігання витокам даних можна знайти за посиланням.

 

Читайте також:

Що таке DLP-системи та навіщо вони потрібні сучасним компаніям

Safetica отримала звання «Чемпіон» за оцінками користувачів

Як посилити кібербезпеку компанії в умовах постійних атак ― 6 простих кроків