Safetica отримала звання «Чемпіон» за оцінками користувачів

Наступна новина

Компанія Safetica — учасник технологічного альянсу ESET — здобула звання «Чемпіон» за оцінками користувачів рішення для запобігання втраті даних (DLP) в рамках SoftwareReviews. Користувачі описували своє ставлення до продуктів відповідно до 26 критеріїв ― від комунікації з постачальником до ефективності роботи програмного забезпечення.

За підсумками 53 відгуків рішення компанії Safetica отримало високий бал від користувачів ― 95%. Зокрема вони високо оцінили обслуговування та вирішення проблем, прозорість та відкритість комунікацій, а також надання першочергового значення інтересам користувачів. Також було відзначено стратегію впровадження інновацій та вдосконалення можливостей продукту.

«Ми в Safetica вважаємо, що захист даних має полегшувати, а не ускладнювати ведення бізнесу. Тому нам дуже приємно чути від користувачів нашого рішення про його користь для бізнесу та продуктивність нашої співпраці», ― коментує Річард Брулік, генеральний директор Safetica.

SortwareReviews збирає 25 видів даних, які описують досвід користувачів, починаючи від укладання договорів та підтримки компанії у разі виникнення проблем до використання продукту для покращення роботи бізнесу. Показник загального враження відстежує відповіді за 26 критеріями, які охоплюють 5 категорій: придбання, обслуговування, використання продукту, стратегія постачальника та вирішення проблем. Загальний показник розраховується у відсотках як різниця позитивних та негативних відгуків.

Варто зазначити, що SoftwareReviews ― це провідний ресурс експертних знань про ринок програмного забезпечення для бізнесу, відносини між користувачами та постачальниками. Збираючи реальні дані від ІТ-спеціалістів та бізнес-експертів, SoftwareReviews дозволяє отримати детальну та достовірну інформацію про досвід використання та купівлі корпоративних рішень.

Нагадуємо, що для нових користувачів доступні безкоштовні ліцензії на DLP-рішення Safetica ONE, яке допоможе забезпечити надійний захист конфіденційних даних в умовах постійних кібератак. Детальніше про пропозицію читайте за посиланням.

 

Читайте також:

Що таке DLP-системи та навіщо вони потрібні сучасним компаніям

Нова версія Safetica ONE – покращене розпізнавання символів та оптимізація оновлень

Що робити у разі витоку даних – поради спеціалістів ESET