ESET отримала найвище звання за захист робочих станцій у звіті Radicati

Наступна новина

Компанія ESET ― лідер у галузі інформаційної безпеки ― отримала звання «Кращий гравець»  у сегменті рішень для захисту робочих станцій відповідно до результатів звіту Radicati за 2021 рік. Загалом у дослідженні оцінено функціонал продуктів та стратегічне бачення 18 основних постачальників з кібербезпеки.

Зокрема консоль управління ESET PROTECT, яка розгортається локально або у хмарі, була відзначена за можливості огляду локальних та віддалених робочих станцій, а також надання детальних звітів щодо роботи продуктів ESET.

Рішення для захисту робочих станцій забезпечують моніторинг, управління та безпеку усіх пристроїв у корпоративній мережі. Відповідно до звіту Radicati, сьогодні для організацій захист робочих станцій є невід'ємною частиною всієї системи безпеки, у якій таке рішення спільно використовує дані про загрози та управління політиками з іншими компонентами безпеки.

Завдяки мінімальному використанню системних ресурсів, високій продуктивності, швидкості виявлення, а також наявності рішень для потужного захисту корпорацій багато підприємств та організацій надають перевагу ESET.

«Ми раді отримати найвище звання Radicati за рішення для захисту робочих станцій. Компанія ESET продовжує впроваджувати технологічні інновації та пропонувати повний портфель передових продуктів для захисту користувачів навіть від найскладніших загроз. Оскільки ціллю ESET є захист технологій, які сприяють прогресу», ― коментує Журай Малчо, головний технічний директор ESET.

Детальніше про рішення ESET для бізнесу читайте за посиланням.

 

Читайте також:

ESET отримала відзнаки за ефективність виявлення атак

ESET визнана стратегічним лідером у тестуванні AV-Comparatives

Розширений захист від загроз: як рішення ESET виявляють прихований шкідливий код