ESET отримала відзнаки за ефективність виявлення атак

Наступна новина

Компанія ESET ― лідер у галузі кібербезпеки ― отримала найвищі оцінки за рішення для домашніх та корпоративних користувачів за результатами незалежних тестувань AV-Comparatives. Зокрема ESET PROTECT Entry посіло перше місце серед рішень для бізнесу у тестуванні розширеного захисту, а ESET Internet Security показав високі результати у категорії продуктів для дому.

Провідна незалежна організація AV-Comparatives, відома своїми інноваційними тестуваннями в реальних умовах, випробовувала корпоративне рішення ESET з використанням технік, які дозволяють зловмисникам отримати доступ до внутрішніх комп'ютерних систем та імітують реальні загрози.

Комплексне рішення ESET PROTECT Entry з хмарною консоллю управління, пройшовши це тестування, отримало відзнаку «Advanced Threat Protection» за найкращі результати порівняно з продуктами інших виробників. Варто зазначити, що рішення ESET стало єдиним, яке виявило 14 з 15 сценаріїв атак.

Продукт ESET Internet Security також брав участь у тестуванні AV-Comparatives, метою якого була перевірка якості захисту користувача, а не тільки точність виявлення загроз. Це рішення для дому отримало високі оцінки за захист та нагороду «Advanced Threat Protection» рівня «Advanced+».

«Немає ідеальних рішень для кібербезпеки, але ESET завжди прагне бути кращим, і ми раді отримати відзнаки від провідної незалежної організації з тестування, такої як AV-Comparatives», ― коментує Журай Малчо, головний технічний директор ESET.

Більше про рішення для домашніх та корпоративних користувачів читайте за посиланням.

 

Читайте також:

Підсумки року: яким був 2021 рік для кібербезпеки

ESET визнана провідним постачальником кібербезпеки в Європі

Розширений захист від загроз: як рішення ESET виявляють прихований шкідливий код