Рішення ESET показало максимальний бал у тестуванні SE Labs

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про те, що рішення ESET Endpoint Security отримало найвищу нагороду «AAA» у звіті SE Labs Enterprise Endpoint Protection за 3 квартал. Варто зазначити, що SE Labs  — це незалежна організація, метою якої є покращення безпеки інформаційних технологій шляхом оцінювання продуктів та послуг для виявлення атак та захисту від інфікування загрозами.

З липня до вересня 2020 року SE Labs у режимі реального часу протестувала ефективність захисту від загроз дев'яти рішень з безпеки робочих станцій. Продукт ESET отримав оцінку 1,135 за загальну точність, яка стала одним із найвищих результатів серед усіх проаналізованих програм.

Рішення ESET Endpoint Security, яке забезпечує комплексний антивірусний захист робочих станцій в корпоративній мережі, проходило тестування в умовах цілеспрямованих атак, реальних веб-загроз та загроз електронної пошти. Випробування підтвердило, що продукт ефективно блокує шкідливі URL-адреси, справляється з експлойтами та правильно класифікує легітимне програмне забезпечення та веб-сайти.

Варто зазначити, що ESET також отримала найвищу нагороду у звіті SE Labs за перший квартал 2020 року, показавши такий же результат «AAA».

«ESET Endpoint Security забезпечує користувачів найкращим рівнем захисту, а максимальна оцінка «AAA» від SE Labs є доказом цього. Ми постійно удосконалюємо наші технології для забезпечення балансу між передовими функціями виявлення і запобігання та оптимальною продуктивністю. Ми пишаємося регулярним отриманням нагород за наші рішення та прагнемо й надалі захищати користувачів від кіберзагроз», — прокоментував Іржі Кропач, керівник лабораторії ESET, яка займається виявленням загроз.

 

Читайте також:

ESET третій рік поспіль отримала звання «Кращий гравець» у звіті Radicati

Розширений захист від загроз: як рішення ESET виявляють прихований шкідливий код

Тенденції розвитку загроз у 2021 році: як залишатися в безпеці в умовах невизначеності