ESET третій рік поспіль отримала звання «Кращий гравець» у звіті Radicati

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про отримання звання «Кращий гравець» на ринку рішень для захисту робочих станцій за результатами звіту Radicati Market Quadrant за 2020 рік. У дослідженні взяли участь 17 провідних постачальників. Варто зазначити, що ESET отримує це звання вже третій рік поспіль.

Цього разу у звіті Radicati Market Quadrant досліджувались додатки, програмне забезпечення, хмарні сервіси та комплексні рішення, які допомагають забезпечувати захист та управління робочими станціями для бізнес-організацій будь-яких розмірів.

Відповідно до звіту, безпека пристроїв тепер розглядається не як окреме завдання, а як частина комплексного підходу до захисту корпоративної мережі. Зокрема рішення для захисту робочих станцій обмінюються даними про загрози та контролями політик з іншими основними компонентами безпеки, такими як брандмауери, Інтернет-шлюзи, поштові сервери, а також інструменти для запобігання втраті даних (DLP) тощо.

Роль таких досліджень зростає через потребу організацій у надійних та багатофункціональних продуктах для захисту від кіберзагроз. Очікується, що ринок рішень для захисту робочих станцій перевищить 8,2 мільярда доларів у 2020 році та зросте до 15,6 мільярда доларів до 2024 року.

Варто зазначити, що Radicati аналізує постачальників за двома критеріями — функціональність та стратегічне бачення. У звіті також оцінюються основні можливості, зокрема виявлення шкідливих програм, безпека мережі та електронної пошти, шифрування, захист мобільних пристроїв, запобігання втраті даних, виявлення та відслідковування подій на робочих станціях (EDR), а також реагування на інциденти (MDR).

У звіті Radicati за 2020 рік до категорії «Кращий гравець» потрапили компанії-лідери, які формують ринок завдяки своїм технологіям та стратегічному баченню. Отримання цього звання компанією ESET третій рік поспіль демонструє новаторський та інноваційний підхід до розробки рішень.

Продукти ESET для захисту робочих станцій були оцінені за високу продуктивність та рівень виявлення, мінімальний вплив на систему, а також простоту розгортання та використання. Крім цього, було відзначено, що рішення ESET підходять для компаній з неоднорідним середовищем.

«Ми неймовірно пишаємося тим, що зайняли перше місце у звіті Radicati Market QuadrantEndpoint Security за 2020 рік. Отримання звання «Кращий гравець» третій рік поспіль свідчить про здатність компанії ESET забезпечувати користувачів інноваційними продуктами. Відповідно до умов швидкозростаючого ринку рішень для захисту робочих станцій, ми завжди ставимо собі за мету розробити надійну та просту у розгортанні систему безпеки для організацій усіх форм та розмірів», — коментує Журай Малчо, технічний директор ESET.

Більш детальна інформація про звіт Radicati Market Quadrant: Endpoint Security за 2020 рік доступна за посиланням.