ESET отримала нагороду від TrustRadius за важливий суспільний внесок під час пандемії

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — отримала нагороду «Tech Cares 2020» за підтримку громад та користувачів під час кризи, спричиненої пандемією COVID-19. Хоча у список потрапили понад 100 технологічних компаній, відзнаку здобули лише два постачальники кібербезпеки.

TrustRadius — це  популярний сайт з оглядами, який допомагає покупцям приймати кращі рішення щодо продуктів на основі неупереджених відгуків. Ресурс започаткував нагороду «Tech Cares» у відповідь на унікальні виклики 2020 року та для відзначення підприємств, які зробили безпосередній внесок у боротьбу з вірусом завдяки своїм продуктам, знанням чи фінансовій підтримці.

Нагорода базується на відгуках користувачів. Зокрема відвідувачі ресурсу ділилися інформацією про активність номінованих організацій протягом пандемії, а дослідницька група TrustRadius індивідуально перевіряла важливість внеску кожного кандидата.

Серед досягнень компанії ESET — розробка в співпраці з науковцями першого набору для тестування COVID-19 у Словаччині та передача країні 100 тисяч комплектів. Визнаючи важливість освіти у час розвитку кіберзлочинності та переходу на віддалений режим роботи, компанія започаткувала серію освітніх заходів як для широкої громадськості, так і для експертного середовища щодо обізнаності про правила кібербезпеки.

Визнання за діяльність під час спалаху пандемії ESET отримала вже вдруге. У звіті «What the Next Normal Will Be Post-COVID-19» провідної компанії ІТ-ринку IDC викладено 10 найкращих майбутніх змін, яким посприяли ініціативи лідерів галузі, а також згадано про активність ESET під час пандемії COVID-19.

«Ми надзвичайно пишаємся відзнакоюза діяльність, спрямовану на підтримку бізнесу та окремих користувачів. Як компанія, ми намагаємось поставити людей в основу всього, що ми робимонадаючи спеціалізовані освітні ресурси для вчителів або збільшуючи термін дії безкоштовних пробних версій наших продуктів, — прокоментував Ігнасіо Сбампамато, головний директор ESET із розвитку бізнесу. — Компанія піклується про спільноти на глобальному, національному та місцевому рівнях, тому створила Фонд ефективної діагностики та профілактики SARS-CoV-19, початково пожертвувавши 300 тисяч євро. Ми маємо честь стати одним з кількох постачальників кібербезпеки, які отримали нагороду, і будемо продовжувати працювати, рухаючись через кризу вперед у майбутнє».

«Ми раді повідомити про наших перших в історії переможців нагороди, — розповів Віней Бгагат, генеральний директор TrustRadius. — Нас надихнув спосіб реагування технологічної галузі на COVID-19, а внесок деяких компаній привернув особливу увагу. Ми не тільки відчуваємо, що ці компанії заслуговують на визнання, ми також враховуємо їхній приклад у пошуку нових способів допомагати спільнотам у цей складний час».