Xopero ONE 1.4.0 вже доступне користувачам!

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про вихід нової версії рішення для резервного копіювання та відновлення даних — Xopero ONE. Основною перевагою версії 1.4.0 є наявність надійного сховища, яке значно розширює захист від програм-вимагачів та посилює протидію іншим видам сучасних кіберзагроз. Крім цього, у новій версії продукту реалізовано ряд абсолютно нових функцій і вдосконалень, які пришвидшують конфігурацію політик резервного копіювання та полегшують моніторинг відповідності та готовності до аудиту.

Резервне копіювання та відновлення бази даних Oracle

Важливою новинкою Xopero ONE стала довгоочікувана можливість резервного копіювання баз даних Oracle. Відтепер користувачі можуть легко створювати копії баз даних Oracle і відновлювати їх у тих самих або абсолютно нових екземплярах — з будь-якого моменту часу.

Резервне копіювання груп пристроїв

Xopero ONE 1.4.0 дозволяє легко призначати політику резервного копіювання не тільки вибраним пристроям, але й цілим групам, що значно полегшує автоматизацію процесу резервного копіювання. Таким чином можна захистити усі або лише вибрані пристрої за допомогою одного плану резервного копіювання, а потім у разі необхідності просто додати новий пристрій до групи, який буде автоматично включено до плану резервного копіювання. Контроль усіх завдань здійснюється за допомогою єдиної простої та інтуїтивно зрозумілої інформаційної панелі групи пристроїв. Ця можливість значно пришвидшує та спрощує процес управління клієнтами та їхніми копіями, що є особливо важливою перевагою для користувачів MSP програми.

Щоденні звіти для відповідності цілям

Користувачі тепер можуть швидко перевіряти резервні копії на основі щоденних звітів про виконані та поточні завдання, а також мають легкий доступ до такої інформації, як статуси завдань у межах плану, обсяг переданих даних і тривалість резервного копіювання. Крім цього, додатковою перевагою для підприємств зі складною інфраструктурою та організаційною структурою є можливість визначення різних одержувачів для звітів із конкретних планів.

Найважливіше те, що щоденні звіти полегшують моніторинг і дотримання вимог законодавства та стандартів безпеки. Вони є надзвичайно корисними для аудитів і перевірок безпеки — адже у користувачів завжди під рукою всі важливі дані та статистика.

Додаткові можливості:

  • щоденний розклад для ще більш легкого налаштування політики резервного копіювання;
  • підтримка нового регіону —  Wasabi AP Southeast 2 (Сідней);
  • покращена конфігурація відновлення BMR, додавання інструкцій для відновлення образу диска та представлення перегляду роботи пристроїв, які працюють через додаток SVS, що зменшує ризик помилки на стороні користувача, а також багато іншого.

Спробувати продукт Xopero ONE у дії можна безкоштовно вже зараз! Для цього надішліть запит на отримання пробної версії продукту, перейшовши за посиланням. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою eta@eset.ua.

 

Читайте також:

10 викликів кібербезпеки: до чого готуватися користувачам та компаніям

Від інциденту до вирішення: основні кроки протидії та відновлення у випадку кібератаки

Як посилити кібербезпеку компанії в умовах постійних атак ― 6 простих кроків

Зберігання даних компаній у хмарному сховищі – наскільки це наразі безпечно