ESET названо лідером у розширеному виявленні та реагуванні на загрози

Наступна новина

Компанія ESET ― лідер у галузі інформаційної безпеки ― повідомляє про отримання звання абсолютного лідера за результатами звіту KuppingerCole Leadership Compass EPDR 2022. Зокрема рішення для бізнесу були відзначені нагородами у всіх категоріях: «Лідер серед продуктів», «Лідер інновацій», «Лідер на ринку» та «Лідер технологій».

Міжнародна та незалежна аналітична організація KuppingerCole визначає лідерів серед постачальників на ринку,  щоб допомогти ІТ-організаціям під час вибору рішень для захисту. Під час оцінювання цього року KuppingerCole розглянула продукти для захисту робочих станцій та виявлення і реагування на загрози. Також у звіті представлені тенденції на ринку, основні можливості рішень та оцінка їх відповідності очікуванням.

Продукт ESET Inspect (раніше відомий як ESET Enterprise Inspector) є сучасним XDR-інструментом з розширеними можливостями пошуку загроз та реагуванням на інциденти, а разом з консоллю управління ESET PROTECT продукт забезпечує глибокий огляд мережі та хмарний захист від загроз.

Компанію ESET часто називають провідним гравцем та лідером у галузі ІТ-безпеки за комплексний захист, виявлення та реагування на загрози. Зокрема за останніми оцінками MITRE Engenuity ATT&CK®, рішення ESET Inspect продемонструвало відмінну видимість та надання інформації про контекст на всіх етапах атаки.

«Для нас велика честь здобути лідерство у всіх категоріях звіту KuppingerCole, тому що в ESET ми віримо у багаторівневий підхід до технологій. Працюючи спільно з користувачами, спеціалісти оптимізують рішення для забезпечення всебічного кіберзахисту, ― коментує Ігнасіо Сбампато, головний комерційний директор ESET. ― З моменту заснування компанія була новатором у розвитку можливостей машинного навчання для вирішення найскладніших сучасних проблем цифрової безпеки. І це визнання підтверджує головну ціль ESET, яка полягає у розробці прогресивних та інноваційних продуктів для користувачів».

Читайте також:

ESET представляє нове комплексне рішення для захисту підприємств

Рішення ESET Inspect високо оцінене в тестуванні MITRE Engenuity ATT&CK®