Команда ESET у Нідерландах активно підтримує Україну

Наступна новина

У цей складний час невтомного протистояння російському вторгненню компанія ESET продовжує підтримувати Україну. Зокрема до збору допомоги долучилася також команда ESET у Нідерландах, яка провела ряд заходів для збору коштів на підтримку України, серед яких онлайн-конференція — ESET Security Days 

Подія була присвячена ситуації в кіберпросторі України та світу, зокрема актуальним загрозам, націленим на Україну, а також посиленню цифрового захисту в нових реаліях. Запис заходу переглянуло близько 2000 учасників.

Під час онлайн-конференції був організований збір грошей на підтримку Україні через нідерландське об’єднання громадських організацій Giro555. До нього входить понад десяток організацій, які допомагають українцям з житлом, засобами гігієни, їжею та медичними послугами. На даний час нідерландці вже зібрали 140 мільйонів євро для України.

«Війна в Україні  це безпрецедентна трагедія, в якій кіберзагрози відіграють значну роль. У галузі цифрової безпеки компанії та державні установи мають багато запитань щодо того, як діяти зараз. Ці питання та проблеми обговорювалися під час конференції ESET Security Days», ― зазначають співробітники ESET у Нідерландах.

Серед запрошених спікерів були представники державних установ, університетської спільноти та провідні експерти з кібербезпеки. Всього в 2-годинному заході взяли участь 12 доповідачів. Онлайн-конференція розпочалася з включення з польського кордону директора нідерландської організації, яка займається питаннями біженців.

«Усі спікери закликали дотримуватися базових рекомендацій з безпеки, зокрема використовувати надійні паролі, вчасно оновлювати системи, а також підтримувати один одного та займати активну позицію», ― розповідають співробітники ESET у Нідерландах.

Зазначимо, що в цей складний час компанія ESET активно підтримує Україну. Зокрема фонд ESET надав допомогу у розмірі 500 000 євро, яка реалізовується через некомерційні організації, а саме фонд INTEGRA та ЮНІСЕФ. У той час як спеціалісти ESET ретельно досліджують кібератаки, щоб оперативно надати інформацію та забезпечити надійний захист українських користувачів. Більш детальна інформація про допомогу ESET Україні у воєнний час доступна за посиланням.

Також нагадуємо, що компанія ESET наразі безкоштовно надає українським користувачам ліцензії на продукти ESET, серед яких рішення для захисту робочих станційEDR-інструмент та хмарна пісочниця, а також автоматично поновлює ліцензії, термін дії яких закінчився.

Крім цього, спеціалісти служби технічної підтримки ESET в Україні продовжують надавати цілодобову допомогу користувачам. Тож у разі виявлення будь-якої підозрілої діяльності у власних IT-системах або потреби у допомозі з розгортання рішень ESET користувачі у будь-який час можуть звернутися за телефоном +38044 545 77 26 або електронною адресою support@eset.ua.