Нова версія продуктів для дому доступна на пристроях з архітектурою ARM

Наступна новина

Компанія ESET ― лідер у галузі інформаційної безпеки ― повідомляє про вихід нової версії продуктів для захисту пристроїв Windows. Відтепер рішення ESET Smart Security PremiumESET Internet Security та ESET NOD32 Antivirus можуть використовуватись на пристроях з архітектурою ARM64.

Спеціалісти ESET модернізували провідну технологію безпеки ESET для сумісності з пристроями з архітектурою ARM, які все частіше використовуються домашніми та корпоративними користувачами. Завдяки багаторівневому підходу до захисту продукти ESET для Windows на пристроях з архітектурою ARM мають безліч технологій запобігання та виявлення.

Рішення для Windows на пристроях з архітектурою ARM64 також містять функцію ESET LiveGuard, яка забезпечує додатковий рівень захисту від нових типів загроз та запобігання діям шкідливих програм. Ще однією особливістю є функція Управління паролями, яка була вдосконалена для підвищення безпеки та зручності використання.

Також була покращена платформа ESET HOME, призначена для оперативного управління безпекою. Зокрема платформа дозволяє користувачам додавати, управляти та спільно використовувати ліцензії з сім'єю та друзями, а також управляти функціями АнтикрадійБатьківський контроль та Управління паролями через вебпортал. ESET HOME забезпечує підтримку архітектури ARM64 з принципами роботи «Завжди увімкнений».

Згідно з дослідженнями кількість загроз, спрямованих на співробітників, які працюють віддалено з дому, значно зросла. Оскільки таких користувачів більшість, технології ESET мають забезпечити додатковий захист їх корпоративних та особистих пристроїв.

Крім того, дослідження ESET показало, що у сім’ях зазвичай є одна людина, відповідальна за ІТ-безпеку всієї родини. Тому важливо використовувати рішення, яке забезпечує просте управління безпекою для всієї сім’ї.

Отже, важливою частиною переходу на архітектуру ARM має бути безпека за допомогою провідного рішення для захисту домашніх користувачів. Більше про нові функції та покращення в новій версії продуктів ESET для дому читайте за посиланням.