ESET представила оновлені продукти для ще більш потужного захисту бізнесу

Наступна новина

Компанія ESET ― лідер у галузі інформаційної безпеки ― повідомляє про вихід нових версій бізнес-продуктів для ще більш потужної протидії кіберзагрозам та захисту корпоративних мереж будь-якого розміру. Зокрема управління ризиками кібербезпеки стане ще простішим завдяки змінам в консолі централізованого управління та продуктах для захисту робочих станцій для Windows, macOS та Android. Крім цього, EDR-рішення ESET Enterprise Inspector відтепер постачатиметься під назвою ESET Inspect та буде доступне у хмарі.

Протягом більше 30 років ESET продовжує багато інвестувати в запатентовану технологію багаторівневого захисту робочих станцій та систем користувачів від відомих та нових загроз.

«Нашою рушійною силою є прогрес, якому безпосередньо сприяють цифрові технології. Саме тому метою ESET є забезпечення кіберзахисту для безперебійної та безпечної роботи корпоративних систем, — коментує Павол Балай, директор ESET у сегменті рішень для корпоративних користувачів. — Будь-яке підприємство незалежно від розміру не може існувати без ефективного реагування на інциденти ІТ-безпеки. Ми віримо, що, використовуючи сучасні технології запобігання, виявлення та реагування, які забезпечує розширена платформа ESET PROTECT, компанії отримають суттєві переваги від найбільш потужного багаторівневого та ефективного захисту».

Новинка продуктової лінійки — ESET Inspect Cloud

Відомий раніше як ESET Enterprise Inspector, у версії 1.7 потужний EDR-інструмент змінив назву на ESET Inspect та значно розширив функціональні можливості. Оскільки велика кількість підприємств мають змішані корпоративні середовища та потребують здійснювати всебічний моніторинг робочих станцій на різних операційних системах за допомогою одного продукту, на додаток до Windows та macOS у рішенні ESET Inspect було реалізовано підтримку платформи Linux. Крім цього, оновлений продукт володіє додатковими перевагами, а також доступний у хмарі.

ESET Inspect Cloud — це сучасний хмарний інструмент, який в поєднанні з платформою ESET PROTECT еволюціонує в XDR-рішення для забезпечення розширеного виявлення та реагування (Extended Detection and Response). Це дозволяє підвищити рівень корпоративної безпеки та збільшити можливості для управління ІТ-ризиками за допомогою розширеного пошуку загроз, вчасного реагування на кіберінциденти та детального огляду мережі. ESET Inspect Cloud виявляє шкідливий код після виконання, а ESET PROTECT надає користувачеві повну видимість реагування на виявлену загрозу.

Сучасне управління захистом

Для покращеного керування ризиками кібербезпеки у корпоративному середовищі було значно вдосконалено платформу ESET PROTECT. По-перше, у новій версії платформи реалізовано механізм автоматичного оновлення, який гарантує, що всі агенти рішень ESET для захисту робочих станцій та інші інструменти оновлені до актуальних версій. По-друге, поглиблена інтеграція ESET Inspect Cloud і платформи ESET PROTECT забезпечує безперебійну роботу з витонченими інформаційними панелями та більш спрощеним розгортанням.

Крім того, відтепер в ESET PROTECT реалізовано інформаційну панель для ESET LiveGuard Advanced — нового покоління хмарної пісочниці (раніше відомої як ESET Dynamic Threat Defense), яка аналізує підозрілі файли, надіслані робочими станціями, на наявність нових або відомих загроз.

Оновлений захист для робочих станцій

Щоб адміністратори могли продовжувати дбати про безпеку корпоративної мережі на високому рівні особливо в період віддаленого режиму роботи, у рішенні ESET Endpoint Security для Windows було реалізовано новий модуль захисту від атак методом підбору паролів. Об’єднуючи дані репутації з хмари з системами вгадування паролів та системами-приманками для зловмисників, модуль блокує неодноразові спроби проникнення.

На додаток до цього, з прогнозованим зростанням популярності апаратного забезпечення на ARM64, яке все частіше використовується співробітниками через активне застосування нових технологій, таких як дисплеї з високою роздільною здатністю, реалістичні 3D-ігри та розпізнавання голосу, рішення ESET Endpoint Security та ESET Endpoint Antivirus відтепер мають версії і для ARM64.

Крім того, нова функція вебконтролю в ESET PROTECT Cloud дозволяє ІТ-адміністраторам контролювати доступ співробітників до сайтів з мобільних пристроїв Android. Використовуючи вбудовані категорії та спеціальні правила, адміністратори можуть додавати URL-адреси до чорного та білого списків або попереджати про посилання, які ведуть на сайти зі шкідливим вмістом.

Для користувачів Mac компанія ESET також представила нову версію ESET Endpoint Antivirus, побудовану за допомогою архітектури мікросервісів, яка замінює попередню монолітну архітектуру. Як результат, ESET Endpoint Antivirus має покращений багатопотоковий дизайн для більш швидкого сканування та вдосконалену ізоляцію безпеки, оскільки компоненти можуть працювати з непривілейованими правами користувача. Крім цього, нова версія сумісна з пристроями Apple M1 через Rosetta 2.

«За допомогою різноманітних оновлень портфоліо продуктів ESET ми створили безліч діагностичних систем, які здатні запобігти проникненню шкідливого коду в корпоративну мережу. Коли загрозу оперативно ідентифіковано, наші технології здатні виявляти і вчасно реагувати, інформуючи користувачів та захищаючи робочі станції з встановленими продуктами ESET у всьому світі», – додає Павол Балай.

Нові версії продуктів вже доступні для завантаження. У разі необхідності отримання допомоги або додаткової консультації під час здійснення оновлення просимо звертатися до спеціалістів технічної підтримки за електронною адресою support@eset.ua або за телефоном +38044 545 77 26 (цілодобово).