ESET розпочинає співпрацю з Intel для підвищення безпеки робочих станцій

Наступна новина

Компанія ESET ― провідний постачальник рішень для захисту робочих станцій зі штаб-квартирою у Європі ― розпочала інтеграцію технології Intel Threat Detection (Intel TDT) до свого набору багаторівневих технологій з кібербезпеки.

Через збільшення кількості атак програм-вимагачів компанія ESET удосконалює свої технології виявлення цих загроз за допомогою можливостей апаратного забезпечення Intel. Інтеграція Intel TDT дозволить рішенням ESET для захисту робочих станцій на базі Intel забезпечити ще більш потужний захист від програм-вимагачів.

«Ця співпраця допоможе посилити захист від програм-вимагачів завдяки інтеграції апаратної технології Intel для їх виявлення. Використання телеметрії на рівні центрального процесору є ефективним кроком для покращення відстеження шкідливого шифрування та виявлення активності програм-вимагачів в пам'яті. ESET завжди вірила у багаторівневий підхід, тому було додано ще один рівень безпеки на основі апаратного програмного забезпечення для боротьби із загрозами», – коментує Елод Кіронскі, керівник відділу рішень для робочих станцій та технологій компанії ESET.

Через руйнівні наслідки атак та складність забезпечення захисту від них програми-вимагачі залишаються основною загрозою. Саме тому інтеграція покращеного виявлення програм-вимагачів у рішення ESET забезпечить стійкість до уникнення виявлення цим видом загроз. Оскільки машинне навчання Intel TDT постійно розвивається та вдосконалюється, здатність рішень ESET виявляти програми-вимагачі буде постійно покращуватися.

Для користувачів ESET головною перевагою співпраці є використання моделей машинного навчання Intel TDT для виявлення програм-вимагачів та перенесення цих вимог до обробки у вбудований графічний контролер Intel, зберігаючи загальну продуктивність системи на високому рівні.

«У своїй багаторівневій архітектурі програмного забезпечення ESET завжди приділяла значну увагу низькому впливу на продуктивність системи, що є ключовою перевагою для багатьох користувачів. Тому використання технологій, які можуть допомогти у запобіганні та захисті від загроз, не впливаючи на продуктивність, є ефективним рішенням», – додає Елод Кіронські.

Результати цієї співпраці будуть доступні 2022 року у новій версії продуктів ESET для захисту робочих станцій. Спершу ESET зосередиться на робочих станцій із процесорами Intel Core™ та Intel vPro 9-го покоління та вище на базі Windows, які здатні використовувати Intel TDT «з коробки».

«Програми-вимагачі загрожують як малому бізнесу, так і великим підприємствам, що може призвести до глобальних економічних наслідків. Ми раді співпрацювати з ESET, рішення якої використовують користувачі у всьому світі. Оптимізація виявлення програм-вимагачів продуктами ESET буде працювати як у Intel vPro Enterprise, так і в новому Intel vPro Essentials для малого та середнього бізнесу, ― коментує Карла Родрігес, старший директор з підтримки партнерів Intel. ― Такі можливості дозволяють забезпечити ефективний захист компаній будь-якого розміру під час роботи програмного забезпечення ESET на ПК із процесором Intel. Це важливий крок уперед у боротьбі з програмами-вимагачами».

Варто зазначити, що для захисту корпоративних мереж під час воєнного стану в країні українські користувачі можуть безкоштовно отримати ліцензії на продукти ESET, зокрема і на рішення для захисту робочих станційінструмент для виявлення та відслідковування прихованих загрозхмарну пісочницю тощо, звернувшись за телефоном +380 44 545 77 26 або за електронною адресою sales@eset.ua.

 

Читайте також:

Небезпечні програми-вимагачі атакують: як не стати наступною жертвою

Малий та середній бізнес під прицілом програм-вимагачів: як захиститися від загрози