ESET третій рік поспіль відзначено за надійний захист від APT-атак

Наступна новина

Компанія ESET ― лідер у галузі інформаційної безпеки ― третій рік поспіль отримала звання «Кращий гравець» у сегменті рішень для захисту від APT-атак за результатами дослідження Radicati за 2022 рік. У звіті аналізуються рішення 10 провідних постачальників, зокрема функціонал продуктів та стратегічне бачення вендорів. Отримане звання демонструє високу якість рішень ESET.

APT-групи здійснюють масштабні шкідливі кампанії, націлені на організації у всьому світі, що робить захист від них необхідним для підприємств. За визначенням Radicati захист від APT-атак охоплює набір інтегрованих рішень для виявлення, запобігання та можливого усунення «0-денних» загроз та складних атак.

У портфоліо рішень ESET для захисту від APT-атак входять платформа управління з підтримкою XDR, розширений захист від загроз, інструмент для виявлення та реагування на робочих станціях, технологія ESET LiveGrid, а також додаткові інструменти для офіцера кібербезпеки (завантаження даних та APT-звіти).

«Технологія ESET щодо запобігання атакам поєднує найбільшу кількість рівнів захисту завдяки наявності великого числа систем для виявлення та блокування загроз. Загалом вони забезпечують захист бізнесу та управління ризиками, зокрема і розширений пошук загроз, реагування на інциденти, повну видимість мережі, хмарний автоматизований захист та багато іншого», ― коментує Якуб Дебскі, директор з продуктів компанії ESET.

У звіті Radicati передові рішення ESET для корпоративної безпеки були відзначені за єдину платформу управління безпекою ESET PROTECT із підтримкою XDR та можливостями пошуку загроз. Зокрема XDR-інструмент, який доступний у вигляді хмарного або локального рішення, визнано однією з найсильніших сторін ESET.

«Ми раді, що третій рік поспіль нас визнають кращим гравцем на ринку рішень для захисту від APT-атак. ESET прагне бути надійним партнером для своїх користувачів, і отримана відзнака вкотре підтверджує цю основну цінність компанії. Враховуючи швидкий розвиток технологічних інновацій, ми продовжуємо розвивати свої рішення, щоб забезпечити захист навіть від найскладніших загроз. Отримання визнання у звіті Radicati є ще одним свідченням того, що ми на правильному шляху», — додає Якуб Дебскі.

Детальніше про рішення ESET для бізнесу читайте за посиланням.

Для захисту корпоративних мереж під час воєнного стану в країні українські користувачі можуть безкоштовно отримати ліцензії на продукти ESET, зокрема і на XDR-рішення, звернувшись за телефоном +380 44 545 77 26 або за електронною адресою sales@eset.ua.

 

Читайте також:

Аналіз у хмарній пісочниці: як покращити виявлення загроз

Розширений захист від загроз: як рішення ESET виявляють прихований шкідливий код