Нова версія Xopero ONE: ще більш ефективне резервне копіювання даних

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про вихід версії 1.1.0 рішення для резервного копіювання — Xopero ONE. Серед нових функцій — завантаження усіх журналів пристрою в один файл, очищення всього сховища одночасно, а також підвищення безпеки під час здійснення резервного копіювання.

Варто зазначити, що компанія Xopero входить до ESET Technology Alliance, який створено для забезпечення всебічного захисту даних підприємств.

Новинки версії Xopero ONE 1.1.0

1. Завантаження всіх журналів пристрою в один файл

Відтепер у рішенні реалізована можливість завантажувати всю історію журналів пристрою як один файл. За допомогою цієї функції адміністратори зможуть віддалено завантажувати весь журнал дій, виконаних на пристрої співробітника, безпосередньо з панелі управління Xopero ONE.

2. Очищення всього сховища

Тепер користувач може видалити всі резервні копії, які зберігаються в Xopero Cloud Storage, Amazon AWS або будь-якому іншому сховищі, в кілька кліків та звільнити місце для нових.

3. Збільшена швидкість резервного копіювання OneDrive

Використовуючи механізм, який збирає певні ресурси з ланцюга резервного копіювання, було прискорено процес виконання інкрементального резервного копіювання OneDrive. Процес створення резервних копій даних OneDrive став ще швидшим у версії 1.1.0.

4. Підвищення безпеки резервного копіювання бази даних

Під час налаштування резервного копіювання бази даних логін та пароль надійно зберігатимуться в Менеджері паролів. Таким чином, запам’ятовувати чи записувати їх не потрібно, а лише вибрати відповідні дані зі списку у разі потреби.

Також у новій версії Xopero ONE були покращені й інші функції, зокрема надання інформації про перевищення ліміту обсягу пам’яті та стандартизація списку користувачів. Крім того, тепер для користувачів відображається інформація про адресу сервера під час завантаження агентів Linux, macOS та Windows.

Більше інформації про рішення Xopero ONE для резервного копіювання та відновлення даних доступно за посиланням.

 

Читайте також:

Xopero ONE — резервне копіювання для різних середовищ

Як відновити інформацію після видалення та уникнути втрати даних

Резервне копіювання — ефективний спосіб захистити дані у випадку втрати