ESET. Progress. Protected: захист технологій, які сприяють прогресу

Наступна новина

Компанія ESET ― лідер у галузі інформаційної безпеки ― представляє нове позиціонування бренду, частиною якого стає слоган «ProgressProtected». Такі зміни мають на меті привернути увагу до захисту технологій, від яких залежить прогрес у різних сферах сучасного життя.

В основі світового прогресу лежать геніальні ідеї, однак їх реалізація можлива лише завдяки цифровим технологіям та комунікаціям, які наразі як ніколи уразливі до різноманітних кібератак і потребують надійного захисту. Саме ця думка надихнула ESET на нове позиціонування компанії. Адже вже постає питання безпеки не окремих пристроїв та даних, а захист інновацій, які сприяють технологічному прогресу у всьому світі.

Упродовж більше 30 років ESET прагне забезпечити захист цифрового світу користувачів на всіх рівнях ― від безпеки мобільних пристроїв та ноутбуків до двофакторної аутентифікаціїшифрування даних та виявлення прихованих загрозхмарної пісочниці тощо. Сьогодні компанія продовжує розробляти та удосконалювати технології з безпеки, впроваджувати нові продукти та сервіси для ще більш оперативного реагування на кіберінциденти та потужної протидії надскладним кібератакам.

«Світ продовжує розвиватися швидкими темпами. Коли компанія ESET була заснована, Інтернет тільки зароджувався. Тепер технології є частиною всього, що ми робимо, і центральним елементом безперервного прогресу в цифрову епоху», — пояснює Річард Марко, генеральний директор ESET.

«Саме тому велике значення для ESET мають ініціативи у галузі технологій, досліджень та корпоративної відповідальності, які компанія реалізовує спільно з користувачами та партнерами. За допомогою нового позиціонування бренду ми хочемо продемонструвати свою відданість справі забезпечення прогресу шляхом захисту технологій», — додає Річард Марко.

Варто зазначити, що крім розробки інноваційних рішень для захисту від сучасних кіберзагроз, ESET підтримує наукові дослідження, які є важливим елементом прогресу. Зокрема компанія започаткувала премію ESET Science Award для вчених, чий внесок у розвиток науки є вагомим для усієї міжнародної спільноти.

Також продовжуючи підтримку науки та освіти, ESET будує центр інновацій та технологій у Братиславі. Кампус стане центром передового досвіду з потужною екосистемою кібербезпеки, штучного інтелекту та інновацій для Центральної Європи.

Таким чином діяльність компанії ESET спрямована на захист та розвиток технологій, які забезпечують прогрес у різних сферах та без яких сучасне життя неможливе. Цю візію компанії відображено і у новому слогані ― «Progress. Protected», тому що поки технології сприяють прогресу, ESET забезпечує потужний кіберзахист та сприяє розвитку інновацій.