Нова версія Safetica ONE ― перевірка та класифікація контенту для пристроїв macOS

Наступна новина

Компанія ESET повідомляє про вихід нової версії Safetica ONE ― рішення для запобігання витокам конфіденційних корпоративних даних. Основними новинками версії 10.1 стали розширена перевірка контенту за допомогою оптичного розпізнавання символів для macOS та інтеграція з технологією класифікації даних від Netwrix.

Safetica ONE, доповнена функціями Netwrix на робочих станціях, забезпечує більш точне виявлення та класифікацію конфіденційних даних за допомогою готових шаблонів відповідності нормативним вимогам.

Варто зазначити, що у кінці 2021 року компанія Safetica та постачальник з кібербезпеки Netwrix повідомили про партнерство. Основна мета співпраці ― розширення можливостей продуктів та надання організаціям покращеної класифікації даних для безпеки їх ІТ-середовищ.

Основні новинки Safetica ONE 10.1

1. Підтримка пристроїв macOS

Нова та ефективна перевірка контенту з функціями попереднього сканування та оптичного розпізнавання символів (OCR) тепер доступна для робочих станцій macOS.

2. Покращення стабільності та продуктивності рішення

Загалом перевірка контенту в Safetica ONE посприяла покращенню продуктивності роботи рішення. Одним із основних компонентів перевірки контенту є оптичне розпізнавання символів, яке допомагає ідентифікувати конфіденційні дані у зображеннях та відсканованих PDF-документах.

У цій версії було додано новий параметр для деактивації OCR на вибраних робочих станціях. Це може бути корисно для клієнтів, які мають занадто повільні або з низькими характеристиками комп'ютери.

3. Удосконалення інтерфейсу, схем відображення та захисту на основі метаданих

Покращений інтерфейс користувача для відображення конфіденційних даних, у консолі управління Safetica, спрощує виконання завдань на всіх локальних дисках та їх сканування за вимогою.

Також було оновлено схеми результатів виявлення даних для забезпечення додаткової сумісності із Netwrix. Окремі категорії даних у результатах виявлення або у файлах та DLP-журналах тепер подані у нових діаграмах. Такий спосіб допомагає швидко зрозуміти, які дані зберігаються чи переміщаються у середовищі.

Крім цього, у Safetica ONE доступна класифікація на основі користувачів або контексту, для якого потрібні постійні метадані. Результати класифікації зберігаються в метаданих файлів, що відповідає політикам захисту від втрати даних. Варто зазначити, що ця версія рішення не дозволяє користувачам вручну видаляти метадані із класифікованих файлів.

Серед інших оновлень ― покращення сумісності із системою безпеки Windows (Device Guard, Credential Guard, Memory Isolation), оптимізація синхронізації Active Directory та вдосконалення деяких технологій категоризації вебсайтів.

Варто нагадати, що компанія Safetica входить до ESET Technology Alliance, який створено для забезпечення надійного захисту корпоративних даних підприємства.

 

Читайте також:

Safetica визнана лідером за результатами аналізу SoftwareReviews

Що робити у разі витоку даних – поради спеціалістів ESET

Страшні історії кіберсвіту: 5 найбільших витоків даних десятиліття