ESET будує центр інновацій та технологій у Європі

Наступна новина

Компанія ESET ― лідер у галузі інформаційної безпеки ― повідомила про плани щодо створення кампусу у Братиславі, який стане центром інновацій та технологій. Кампус ESET площею 55 000 м2 буде новою штаб-квартирою компанії та центром передового досвіду з потужною екосистемою кібербезпеки, штучного інтелекту та інновацій для Словаччини та Центральної Європи.

Кампус будується з урахуванням змін моделі роботи у зв'язку з пандемією та актуальних потреб співробітників, клієнтів та партнерів.
 Основною функцією центру є створення сприятливого робочого середовища з низкою об'єктів та зручностей для співробітників ESET та місцевої спільноти.

«Для мене кампус ESET ― це творчий центр, де приймаються сміливі рішення у галузі кібербезпеки, які дозволяють користувачам насолоджуватися потенціалом передових технологій. Створюючи багатофункціональне, екологічне та спільне робоче місце, ми задовольняємо актуальні потреби наших співробітників, клієнтів та партнерів. Ми прагнемо відповідати вимогам суспільства та продовжити підтримку науки, освіти та інновацій», ― прокоментував Річард Марко, генеральний директор ESET.

Кампус ESET буде побудований відповідно до принципів екології шляхом сталого будівництва та функціонування, а також відповідальної звітності про свої результати. Компанія вже зробила перший крок, надавши звітність про вуглецевий слід, що свідчить про скорочення викидів вуглецю на 40% у 2020 році.

«На нашу думку, для ESET важливо бути прикладом у галузі інновацій та технологій. Ми хочемо, щоб у нашому центрі використовували новітні технології, а також передові та ефективні рішення для досягнення найвищого рівня сталого розвитку», ― прокоментував Пало Лука, головний операційний директор ESET.

 

Читайте також:

ESET отримала відзнаку 2021 Tech Cares від TrustRadius

Компанія ESET визнана провідним постачальником кібербезпеки в Європі