ESET отримала високе звання за захист робочих станцій у звітах IDC MarketScape

Наступна новина

Компанія ESET ― лідер у галузі інформаційної безпеки ― визнана основним гравцем за результатами двох звітів IDC MarketScape. Зокрема у звітах оцінюються рішення для захисту робочих станцій для малого, середнього бізнесу та корпорацій.

Завдяки поєднанню опитувань та інтерв'ю з лідерами ринку, учасниками та користувачами IDC MarketScape надає детальні кількісні та якісні оцінки можливостей різних постачальників на ринку технологій. Оцінка проводиться за двома основними критеріями ― можливості та стратегія організації. Перша категорія фокусується на портфоліо рішень компанії сьогодні, а друга розглядає відповідність стратегій постачальника потребам користувачів через три-п'ять років.

У звітах основна увага приділяється важливості забезпечення надійного захисту робочих станцій для малих та великих організацій. Сучасні продукти захищають персональні пристрої від кібератак за допомогою механізмів виявлення та реагування. Зокрема перший механізм ― захист робочих станцій передбачає виявлення та реагування в режимі реального часу та без участі користувача.

Другий механізм – це виявлення та відслідковування прихованих загроз (EDR), які не були зафіксовані завдяки захисту робочих станцій. У випадку з EDR час отримання відповіді про виявлення та реагування може тривати від кількох хвилин до кількох днів залежно від складності самої загрози.

В обох звітах ESET була відзначена за інвестування у розробку програмного забезпечення, дослідження та пошук загроз, що є досить важливим для поширення продуктів. ESET також отримала визнання за доступність технічної підтримки різними мовами, зокрема й українською, серед великої бази користувачів у всьому світі.

Крім цього, у звітах відзначили готовність компанії брати участь у незалежних тестуваннях продуктів для захисту робочих станцій та EDR-рішень, а також широкі та початково інтегровані кросплатформні рішення. У користувачів також є можливість використовувати вбудовані інструменти для виявлення прихованих загроз та унікальні дані про них, отримані під час збору та аналізу.

Все це стало можливим завдяки постійному вдосконаленню ESET протягом усієї своєї діяльності, а також надійним дослідженням, культурі на основі технологій та стабільному лідерству.

«Ми пишаємося отриманням високого звання у звітах IDC MarketScape за рішення для захисту робочих станцій. Оскільки кібератаки є однією з найсерйозніших проблем для сучасного бізнесу, ESET інвестує у свої технології для створення надійних рішень, які дозволяють ефективно протистояти новим загрозам. Ми продовжуємо йти шляхом інновацій, щоб забезпечити максимальний рівень захисту наших користувачів та партнерів», ― коментує Павол Балай, директор ESET у сегменті рішень для корпорацій.

«В ESET ми прагнемо захищати підприємства будь-якого розміру та забезпечувати їх та наших MSP-партнерів сучасними рішеннями для захисту робочих станцій. Ми пишаємося тим, що завдяки інвестиціям наші інструменти, рішення та сервіси, які постійно вдосконалюються, отримують визнання у всьому світі», ― коментує Міхал Янкеч, директор ESET у сегменті рішень для малого, середнього бізнесу та MSP.

Детальна інформація про рішення ESET для підприємств різних розмірів доступна за посиланням.

 

Читайте також:

Нова версія продуктів ESET — потужний захист та сучасне управління

Сучасні комплексні рішення ESET для всебічного та потужного захисту підприємств

Нова модель роботи: як захистити гібридне робоче місце