Safetica визнана лідером за результатами аналізу SoftwareReviews

Наступна новина

Компанія Safetica — учасник технологічного альянсу ESET — здобула відзнаку за загальне враження користувачів від продукту та якісну підтримку за результатами SoftwareReviews. Крім цього, Safetica отримала високі оцінки за простоту впровадження та легкість інтеграції даних, а також стратегію та швидкість розвитку продукту.

«Цей звіт складається на основі детальних відгуків користувачів. Ми пишаємося тим, що стали одним з переможців та отримали найвищі оцінки за простоту впровадження та легкість інтеграції даних, які є відомими викликами для систем DLP», — коментує Річард Брулік, генеральний директор компанії Safetica.

Категорії оцінювання та відзнаки

Оцінка DLP-рішень проводиться на основі відгуків користувачів під час комплексного онлайн-опитування. Вендорів оцінююють за кількома факторами: функції продукту, ймовірність рекомендації та загальне враження від продукту. Підсумкова оцінка розраховується з урахуванням цих показників, а рішення з найбільшим балом отримує найвищу нагороду.

У 2021 році Safetica отримала загальний бал 8,7 з 10 можливих. Крім цього, за відгуками користувачів Safetica здобула найвищу оцінку за простоту впровадження та легкість інтеграції даних, а також посіла друге місце за стратегію продуктушвидкість розробки та підтримку постачальників.

Варто зазначити, що SoftwareReviews ― це провідний ресурс експертних знань про ринок програмного забезпечення для бізнесу, відносини між користувачами та постачальниками. Збираючи реальні дані від ІТ-спеціалістів та бізнес-експертів, SoftwareReviews дозволяє отримати детальну та достовірну інформацію про досвід використання та купівлі корпоративних рішень.

Нагадуємо, що нещодавно вийшла нова версія DLP-рішення Safetica ONE, основними новинками якої стали вдосконалений захист від внутрішніх загроз та нова технологія перевірки контенту. Детальніше про оновлене рішення читайте за посиланням.