Нова версія продуктів ESET — потужний захист та сучасне управління

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про вихід нової версії продуктів ESET NOD32 AntivirusESET Internet Security та ESET Smart Security Premium для користувачів операційної системи Windows. Основними новинками стали функція LiveGuard для додаткового захисту від невідомих загроз, платформа для управління безпекою ESET HOME, а також інші вдосконалення функціоналу для всебічної безпеки пристроїв.

Нова платформа для управління безпекою

В умовах постійних кібератак забезпечення захисту власних пристроїв стає необхідністю. Оскільки смартфони найактивніше використовуються користувачами, управління безпекою з їх допомогою є вирішальним.    

Саме тому було оновлено платформу для управління безпекою домашніх пристроїв ESET HOME (раніше відома як myESET), яка забезпечує повний огляд всіх рішень ESET для операційних систем Windows та Android. Зокрема користувачі можуть бачити поточні статуси захисту різних пристроїв, підключених до їх облікових записів.

Варто зазначити, що ESET HOME доступна через вебпортал та мобільні додатки для Android та iOS з можливістю управління безпекою на ходу. Додатки дозволяють користувачам додавати ліцензії та ділитися ними з сім'єю та друзями, а через вебпортал можна додатково здійснювати Управління паролями, Антикрадієм та Батьківським контролем.

Основні переваги версії 15

  1. Сучасні технології ― захист онлайн-платежів тепер працює за замовчуванням, захищаючи будь-який підтримуваний браузер за допомогою посиленого режиму. Завдяки методам виявлення на основі поведінки покращено захист від програм-вимагачів, а також удосконалено захист від додаткових шкідливих технік.
  2. Нова функція LiveGuard (реалізована в ESET Smart Security Premium) забезпечує додатковий рівень захисту користувачів від раніше невідомих загроз, запобігаючи запуску шкідливого коду. Цей сервіс аналізує підозрілі файли, включно з документами, скриптами, інсталяторами та виконуваними файлами, у безпечному середовищі пісочниці.
  3. Оновлене управління паролями (доступне в ESET Smart Security Premium) передбачає покращений рівень безпеки та простоту використання. Варто зазначити, що управління паролями доступне у всіх основних браузерах як розширення та на пристроях Android і iOS як окремий додаток. Крім цього, оновлений функціонал забезпечує підтримку KeePass та Microsoft Authenticator.

«Ми забезпечуємо захист користувачів відповідно до останніх досягнень в галузі кібербезпеки. Оновлені продукти, включно з новою функцією LiveGuard та платформою ESET HOME, дозволяють користувачам контролювати безпеку та управляти декількома пристроями на ходу. Для нас важливо забезпечити захист користувачів за допомогою передових рішень, які прості та зручні у використанні», ― прокоментувала Марія Трнкова, директор ESET у сегменті рішень для захисту домашніх пристроїв та Інтернету речей.

Щоб дізнатись більше про продукти ESET для Windows, перейдіть за посиланням.