Нове рішення Xopero ONE — резервне копіювання для різних середовищ

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — представляє нове комплексне рішення Xopero ONE для резервного копіювання та відновлення даних. Продукт доступний для локального та хмарного розгортання відповідно до потреб різних ІТ-інфраструктур.

Варто зазначити, що компанія Xopero входить до ESET Technology Alliance, який створено для забезпечення всебічного захисту даних підприємств.

Корпоративні пристрої, хмарні середовища та сховища зберігають велику кількість важливих даних, які часто втрачаються через людські помилки, збої у роботі, шкідливі програми та інші загрози. Уникнути таких інцидентів допоможе рішення Xopero ONE, яке забезпечує захист цінних даних завдяки ефективному резервному копіюванню.

Серед головних переваг Xopero ONE— кросплатформність рішення, що дозволяє створювати резервні копії для робочих станцій, серверів, систем Microsoft 365 та віртуальних середовищ залежно від потреб користувача. Крім цього, рішення надає можливість вибору місця для зберігання даних: локально, хмара або мультихмара, включно з AWS, Azure, Xopero.

Завдяки зручній вебконсолі управління захистом великих середовищ здійснюється просто та легко, а резервну копію можна створити в 3 кліки незалежно від кількості пристроїв. Також в Xopero ONE доступне розширене налаштування планів резервного копіювання для контролю всіх дій та миттєве відновлення будь-якого файлу, папки чи цілої системи.

Детальнішу інформацію про продуктову лінійку Xopero для резервного копіювання та відновлення даних можна знайти за посиланням.