ESET знову підтвердила звання «Чемпіон» у глобальній матриці лідерів кібербезпеки

Наступна новина

Компанія ESET ― лідер у галузі інформаційної безпеки ― отримала звання «Чемпіон»  відповідно до даних глобальної матриці лідерів кібербезпеки від Canalys. Зокрема ESET вдалося покращити свою позицію минулого року завдяки інвестиціям у сервіси для корпоративних користувачів та навчання партнерів.

Варто зазначити, що Canalys ― це провідна міжнародна аналітична компанія на ринку технологій, яка націлена на розвиток каналів збуту та спрямування клієнтів на перспективні бізнес-моделі.

Цього року Canalys оцінила 19 постачальників з кібербезпеки, зокрема їх глобальні канали та ринкові показники за останні 12 місяців. Дослідження поєднує відгуки партнерів, отримані через інструмент Canalys Vendor Benchmark, та незалежний аналіз динаміки роботи каналів кожного постачальника на основі їхніх інвестицій, стратегії, ринкових показників та досягнень.

«Загалом технічна підтримка ESET, ефективне управління та простота ведення бізнесу були оцінені партнерами на найвищому рівні. Компанія продовжує інвестувати у збільшення кількості корпоративних користувачів та розвиток глобальної програми ESET Managed Service Provider (MSP), випустивши платформу EMA2», ― прокоментував Метью Болл, головний аналітик компанії Canalys.

ESET MSP Administrator 2 (EMA2) ― це система управління ліцензіями для постачальників MSP, яка розширює доступ до комплексних рішень ESET та інтегрується зі сторонніми інструментами через інтерфейс програмування додатків.

Компанії зі званням «Чемпіон» мають найвищі бали у тестуванні Canalys Vendor Benchmark та демонструють покращення та спрощення процесів роботи каналів збуту, а також прагнення до збільшення доходів партнерів. Крім цього, чемпіони повинні показати регулярні інвестиції у розвиток своїх моделей каналів збуту, включно з програмами та ініціативами.

 «Від початку ми намагаємося постійно покращувати наші ресурси та інструменти, щоб допомогти партнерам розвивати бізнес у галузі кібербезпеки та захищати своїх користувачів від сучасних складних загроз. ― прокоментував Ігнасіо Сбампато, комерційний директор ESET. ―  Ми пишаємося визнанням якості продуктів та послуг ESET, а також високою оцінкою партнерів, які цінують інвестиції, вкладені у платформи та системи. Забезпечення захисту користувачів під час доступу до Інтернет-мережі є нашою основною ціллю, яку б ми не могли досягти без надійних партнерських відносин». 

Більш детальна інформація про рішення ESET доступна за посиланням.

 

Читайте також:

ESET визнана провідним постачальником кібербезпеки у Європі

Сучасні комплексні рішення ESET для всебічного та потужного захисту підприємств

Нові версії продуктів ESET отримали експертні висновки ДССЗЗІ