Нові версії продуктів ESET отримали експертні висновки ДССЗЗІ

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про те, що корпоративні рішення підтвердили відповідність нормам Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України. Зокрема експертні висновки ДССЗЗІ отримали продукти для захисту робочих станцій на операційній системі Windows та Linux, а також рішення для багатофакторної аутентифікації та інструмент для виявлення та відслідковування загроз.

Завдяки передовим технологіям рішення ESET забезпечують посилений та багаторівневий захист корпоративного середовища, а також дозволяють значно покращити безпеку конфіденційних даних.

Зокрема продукт ESET Endpoint Security запобігає поширенню надскладних загроз через мережу та змінні носії, забезпечуючи надійний захист робочих станцій.

На додаток інструмент ESET Enterprise Inspector дозволяє здійснювати всебічний моніторинг активності робочих станцій у режимі реального часу, а також проводити глибокий аналіз підозрілих процесів та швидко реагувати на інциденти кібербезпеки в мережі. Таким чином це рішення дозволяє виявити приховані загрози, нові види програм-вимагачів, спроби фішингу та інші види атак на підприємства.

Ще один важливий рівень захисту конфіденційних даних забезпечує продукт ESET Secure Authentication, здійснюючи багатофакторну аутентифікацію користувачів під час доступу до корпоративних ресурсів та важливої інформації.

Управління корпоративними рішеннями здійснюється з єдиної консолі — ESET PROTECT, яка дозволяє контролювати роботу всіх рівнів для запобігання, виявлення та реагування на загрози на всіх платформах. Також консоль управління забезпечує повний огляд мережі в режимі реального часу та надає детальні звіти про стан безпеки.

Варто зазначити, що отримання експертних висновків ДССЗЗІ свідчить про високу якість корпоративних продуктів ESET та відповідність вимогам до засобів технічного захисту даних України. Саме тому сертифіковані рішення ESET можуть бути використані в державних установах та фінансово-банківських структурах України, а також у міжнародних організаціях.

Переглянути експертні висновки можна за посиланнями:

ESET Endpoint Security для Windows 8.х

ESET Endpoint Antivirus для Windows 8.х

ESET Endpoint Antivirus для Linux 7.х

ESET Secure Authentication 3.х

ESET Enterprise Inspector 1.х

Усі експертні висновки доступні на сторінці офіційного сайту.