Нова версія ESET Cloud Office Security — надійний захист додатків для командної роботи

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про вихід нової версії рішення для захисту додатків Microsoft 365. На додаток до розширеного захисту електронної пошти та сховища тепер рішення забезпечує захист додатків для командної роботи — SharePoint Online та Teams.

Перехід на використання хмарних додатків та сховищ, доступ до яких можна отримати незалежно від місця перебування, вже давно став важливим пріоритетом для багатьох підприємств. Переміщення ресурсів до хмари дозволяє компаніям не тільки підвищити мобільність працівників, але й зменшити витрати, пов'язані з утриманням серверів та обслуговуванням обладнання. Однак збільшення популярності хмарних сервісів викликає і підвищення інтересу до них кіберзлочинців. Тому хмарні додатки все частіше стають цілями атак.

Рішення ESET Cloud Office Security забезпечує розширений захист додатків Microsoft 365 від шкідливого програмного забезпеченняспаму та фішингових атак за допомогою простої у використанні хмарної консолі управління. Також завдяки тому, що управління консоллю доступне незалежно від місця вашого перебування, можна легко здійснювати огляд стану безпеки та контролювати сповіщення про виявлення загроз та, у разі необхідності, вжити негайних заходів.

Нова версія ESET Cloud Office Security дозволяє посилити безпеку під час спільної роботи з файлами та обміну даними користувачів SharePoint Online та Teams. Зокрема тепер рішення сканує усі файли, які завантажуються у додатки для командної роботи, та таким чином запобігає поширенню шкідливого програмного забезпечення у мережі. Усі виявлені загрози потрапляють до карантину, тому ESET Cloud Office Security допомагає уникнути інцидентів кібербезпеки, а також контролювати всі виявлені об’єкти через зручну хмарну консоль.

Рішення також допомагає захистити організацію від загроз, які поширюються електронною поштою, за допомогою сканування усіх вхідних та вихідних листів та вкладень. Крім цього,ESET Cloud Office Security негайно реагує на будь-які зміни в сховищі OneDrive та надсилає сповіщення у випадку виявлення шкідливих програм. Це допомагає уникнути випадків поширення загроз під час спільного використання файлів.

Більш детальна інформація про рішення ESET Cloud Office Security доступна за посиланням.