Рішення ESET втретє отримало найвищу відзнаку в тестуванні SE Labs

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про те, що рішення ESET Endpoint Security отримало найвищу нагороду «AAA» за результатами звіту SE Labs Enterprise Endpoint Protection за 1 квартал 2021 року. Варто зазначити, що рішення ESET показує високі бали вже втретє.

Провідна незалежна компанія SE Labs має на меті покращити безпеку інформаційних технологій шляхом тестування рішень та послуг, призначених для своєчасного виявлення атак та захисту від шкідливих програм.

З січня до березня 2021 року організація перевірила 9 продуктів для захисту робочих станцій, щоб оцінити, наскільки ефективно кожен з них забезпечує захист від загроз у режимі реального часу. За результатами тестування, ESET Endpoint Security отримав загальну оцінку точності 1,116, яка є одним з найвищих показників серед усіх протестованих продуктів.

Рішення ESET Endpoint Security — це поєднання провідних антивірусних технологій та надійного захисту від мережевих атак. Під час тестування компанія SE Labs перевіряла спроможність рішень протидіяти цілеспрямованим атакам та реальним веб-загрозам. Результати випробування підтвердили, що ESET Endpoint Security одразу блокує шкідливі URL-адреси, захищає від експлойтів та точно класифікує легітимні програми та веб-сайти.

«Ми раді, що компанія SE Labs вже втретє відзначила наше рішення нагородою «AAA». Ці нагороди відображають наше постійне прагнення забезпечити корпоративних клієнтів кращими рішеннями для кібербезпеки та підкреслює нашу послідовність у намаганні створити потужний захист від загроз, які постійно ускладнюються. Тестування наших рішень в умовах реального середовища ще раз підтверджує, що дані наших користувачів надійно захищені. Оскільки кібербезпека сьогодні є головним пріоритетом для бізнесу в усьому світі, ESET пишається тим, що надає організаціям найсучасніші технології високої якості», — прокоментував Іржі Кропач, керівник лабораторії ESET, яка займається виявленням загроз.