Нова версія Safetica: ідеальне поєднання безпеки та зручності роботи з даними

Наступна новина

Компанія ESET повідомляє про вихід нової версії DLP-рішення Safetica, яке запобігає витокам конфіденційних корпоративних даних. У Safetica 9.9 з’явилась можливість контролювати, коли потрібне сканування вмісту файлу та додано запобігання завантаженню даних у Git-сховища, які не належать компанії. Також довірені користувачі тепер мають можливість змінювати DLP-політики без втручання адміністратора.

Зміна DLP-політик без допомоги адміністратора

Баланс між надійним захистом та зручністю використання завжди був пріоритетом Safetica. Тому тепер DLP-політики блокування не перериватимуть роботу працівникам, адже у новій версії адміністратор може дозволити довіреним користувачам самостійно змінювати DLP-політики та виконувати бажані дії.

Усі події реєструються, тому за потреби їх можна легко перевірити. Перелік довірених користувачів можна налаштовувати окремо для кожної політики — це дозволяє легко контролювати ситуації та користувачів, які можуть мати такі права.

Налаштування випадків, коли потрібно сканувати вміст файлів

Якщо ваша компанія впевнена в надійності користувачів, які регулярно працюють із конфіденційними даними, тепер не потрібно буде щоразу переривати їх роботу скануванням файлів.

З новою версією Safetica можна створити політику найвищого пріоритету, яка описує безпечні операції, місця та користувачів. DLP-рішення припинить сканування файлів для таких подій та дозволить користувачам працювати без перерв на сканування.

Контроль завантаження даних у Git-сховища

Незалежно від того, як компанія використовує Git  — для управління вихідним кодом або як систему контролю версій— тепер Safetica забезпечує безпечну роботу зі сховищами. Зокрема, працівники, як і раніше можуть безперервно використовувати корпоративні сховища, однак тепер можна легко перешкодити користувачам надсилати зміни та дані до сховищ, які не належать компанії.

На додаток до нових функцій, у Safetica 9.9 покращено внутрішню продуктивність та швидкість роботи із записами у Safetica Management Console та в WebSafetica, а також підвищено рівень безпеки нових сертифікатів iOS для користувачів Safetica Mobile.

Крім цього, вже доступна для тестування бета-версія Safetica 9.10 з функцією оптичного розпізнавання символів (OCR), яка дозволяє перевіряти відскановані PDF-документи та зображення. Також у бета-версії з’явилась нова технологія перевірки вмісту для кращого контролю над тим, які файли слід перевіряти.

Варто зазначити, що високу якість DLP-рішення Safetica було підтверджено експертним висновком ДССЗЗІ України. Отже, його можуть використовувати державні та приватні організації.