ESET другий рік поспіль отримала звання «Кращий гравець» у звіті Radicati

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про отримання звання «Кращий гравець» за результатами звіту Radicati за 2021 рік у сегменті рішень для захисту від цілеспрямованих кібератак. У звіті розглядалися функціональні можливості та стратегічне бачення 12 провідних постачальників рішень з безпеки. При цьому ESET стала однією із 6 компаній, які отримали звання «Кращий гравець».

Варто зазначити, що цей звіт Radicati аналізує рішення для виявлення, запобігання та можливого усунення «0-денних» загроз та цілеспрямованих кібератак.

Відтак у портфель ESET входить ряд передових продуктів з безпеки, такі як EDR-рішення ESET Enterprise Inspector, сервіс ESET Threat Intelligence та хмарна пісочниця ESET Dynamic Threat Defense. Зокрема рішення ESET Enterprise Inspector отримало високу оцінку за потужне виявлення на робочих станціях, включно з моніторингом подій, таких як виконання процесів та сценаріїв, а також розширені можливості виправлення та реагування. Крім цього, рішення ESET були відзначені за простоту розгортання та використання, а також багатомовну підтримку.

Radicati здійснює оцінку постачальників за двома критеріями: функціональність та стратегічне бачення. Зокрема у звіті розглядаються основні функції та можливості рішень, включно з виявленням та відслідковуванням подій на робочих станціях (EDR), варіантами розгортання, підтримкою платформ, виявленням шкідливих програм, пісочницею та карантином, а також розслідуванням та аналізом «0-денних» загроз.

Звання «Кращий гравець» присвоюється компаніям-лідерам ринку, які продовжують впроваджувати інновації, не зупиняючись на досягнутому. Тому отримання цієї відзнаки другий рік поспіль демонструє прагнення компанії ESET до безперервного вдосконалення.

«Ми дуже раді бути визнаними кращим гравцем у звіті Radicati щодо рішень для захисту від APT-атак за 2021 рік. А здобуття цього звання другий рік поспіль свідчить про постійне прагнення ESET до інновацій та забезпечення користувачів повним портфелем продуктів, які захищають навіть від найскладніших сценаріїв атак. Минулий рік підтвердив важливість ІТ-безпеки для підприємств будь-яких розмірів, тому ми пишаємося своїми рішеннями, перевіреними в реальних умовах, та створенням більш безпечного кіберсвіту для всіх користувачів», — коментує Журай Малчо, технічний директор компанії ESET.

Варто зазначити, що інструмент ESET Enterprise Inspector для виявлення та відслідковування прихованих загроз та хмарна пісочниця ESET Dynamic Threat Defense входять у нове комплексне рішення ESET PROTECT Enterprise, яке забезпечує сучасний захист підприємств від складних кіберзагроз.

 

Читайте також:

ESET отримала звання «Кращий гравець» у звіті Radicati

Аналіз у хмарній пісочниці: як покращити виявлення загроз

Розширений захист від загроз: як рішення ESET виявляють прихований шкідливий код