AV-Test назвала ESET кращим рішенням для Windows

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про отримання нагород від незалежної організації AV-TEST за кращі продукти для корпоративних та домашніх користувачів. Зокрема рішення ESET Endpoint Security 7.3 та ESET Internet Security 13.2 для операційної системи Windows здобули максимальні бали за захист та зручність використання у тестуваннях 2020 року.

Варто нагадати, що провідна незалежна організація AV-TEST використовує одну з найбільших колекцій зразків шкідливого програмного забезпечення у світі, щоб створити реальне середовище для високоточного тестування рішень.

Під час перевірки оцінювалося популярне антивірусне програмне забезпечення для домашніх та корпоративних користувачів операційної системи Windows за трьома основними категоріями: захист, продуктивність та зручність використання.

Рішення ESET як для домашніх, так і для корпоративних користувачів, отримали 6 балів за захист від шкідливих програм, зокрема вірусівчерв’яків та троянів, а також за зручність використання. Крім цього, обидва продукти одержали майже 5,5 балів за мінімальний вплив продуктів на швидкість роботи комп'ютера під час щоденного використання.

Крім відмінних результатів, цього літа ESET отримала свій 100-й сертифікат AV-Test. Варто зауважити, що перший сертифікат AV-Test був вручений 10 років тому, а саме у червні 2010 року.

«Нас дуже надихає продовжувати отримувати визнання за рішення ESET для дому та бізнесу, а також досягати відмінних результатів у незалежних тестуваннях протягом 10 років. Ми дуже пишаємося своєю роботою з покращення безпеки технологій, — коментує Роман Ковач, директор з досліджень компанії ESET. — Визнання AV-Test підтверджує ефективну роботу рішень ESET в умовах реальних сценаріїв. Це означає, що корпоративні та домашні користувачі можуть розраховувати на надійні рішення ESET, які забезпечать захист конфіденційних даних як на робочих, так і на домашніх пристроях».

Переглянути всі рішення ESET для дому та бізнесу можна за посиланням.

 

Читайте також:

Система безпеки UEFI: як технологія машинного навчання допомагає виявити складні загрози

Розширений захист від загроз: як рішення ESET виявляють прихований шкідливий код

Робота з дому: від чого залежить безпека віддаленого доступу