Компанія ESET визнана стратегічним лідером у новому тестуванні AV-Comparatives

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — отримала звання «Стратегічний лідер» за результатами  порівняльного тестування рішень для виявлення та відслідковування подій (EDR) та продуктів для захисту робочих станцій. Зокрема організація AV-Comparatives перевірила консоль управління ESET PROTECT, рішення для захисту робочих станцій — ESET Endpoint Security та EDR-інструмент — ESET Enterprise Inspector.

Під час тестування на продукти направлялись десятки цілеспрямованих атак з різними прийомами та техніками. Крім цього, на додаток до традиційного тестування AV-Comparatives розробила Enterprise EPR CyberRisk Quadrant, який враховує ефективність запобігання витокам даних та економію коштів у результаті цього, а також вартість продукту та витрати через помилкові спрацювання.

У тестуванні брали участь рішення 9 постачальників, серед яких компанія ESET отримала найвище звання у рейтингу — стратегічний лідер. До цієї категорії відносять рішення, які мають дуже високу рентабельність інвестицій та забезпечують дуже низьку сукупну вартість володіння завдяки винятковим технічним можливостям у поєднанні з обґрунтованою вартістю продукту. Крім цього, стратегічні лідери розробляють та втілюють новаторські ідеї у своїх рішеннях.

ESET здобула високі бали у категоріях активного та пасивного реагування, а також можливостей поєднання запобігання та реагування, показавши найвищі результати — 98%, 100% та 99% відповідно. У категорії комплексного запобігання тільки чотири з дев'яти постачальників отримали такий показник.

Як зазначено у звіті, рішення ESET показали ефективний захист до моменту поширення загроз в межах корпоративного середовища. Також була відзначена проста у використанні консоль управління та контекстні дані, надані аналітикам безпеки для визначення пріоритетів та подальшого дослідження шкідливих програм. Крім інформації про загрози та аналітичних даних, рішення ESET показали відповідність MITRE ATT&CK, що дозволяє у разі необхідності забезпечити додаткові заходи для захисту.

«Компанія ESET не тільки отримала найвищий загальний бал за запобігання та реагування, а також продемонструвала відмінні можливості виявлення та звітності. Результати тестування підтвердили досягнення ESET найнижчої сукупної вартості володіння для організацій серед усіх розглянутих постачальників, забезпечивши позицію стратегічного лідера у новому звіті AV-Comparatives», — прокоментував Андреас Клементі, генеральний директор та засновник AV-Comparatives.

«Ми дуже пишаємося отриманими балами та званням стратегічного лідера у такому складному та важливому випробуванні. Ми намагаємося постійно застосовувати інноваційні технології у передових рішеннях ESET, а незалежне тестування допомагає підтвердити це. Високі результати, показані у цьому звіті, відображають відданість безпеці наших користувачів та забезпеченню високих стандартів EDR-рішень та продуктів для захисту робочих станцій з точки зору пасивного та активного захисту», — зазначив Журай Малчо, технічний директор ESET.

Більш детальна інформація про провідні рішення ESET доступна за посиланням.