Google та ESET продовжать співпрацювати для захисту користувачів від онлайн-загроз

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про продовження співпраці з Google для захисту користувачів браузера Chrome. Наразі Google використовує провідну технологію ESET для сканування, виявлення та видалення небажаного програмного забезпечення, з яким зіштовхуються користувачі Chrome для Windows. Розширення можливостей інструменту Chrome Cleanup, який є частиною функції «Безпечний перегляд» у Chrome, стане основою подальшої активної співпраці найпопулярнішого у світі браузера та розробника передових технологій кіберзахисту.

Зокрема технології ESET допомагають виявляти небажані або потенційно шкідливі програми, які намагаються непомітно проникнути на пристрої користувачів. Виявивши загрозу, Google Chrome пропонує користувачам видалити небажане програмне забезпечення, а після цього повідомляє про успішне завершення очищення. Варто зазначити, що Chrome Cleanup працює у фоновому режимі, мінімально впливаючи на роботу пристрою.

Крім цього, компанія ESET, як партнер App Defense Alliance, забезпечує захист магазину Google Play, а також надає дані про шкідливі файли користувачам сервісу Google Cloud Chronicle Security.

«Ми пишаємось тим, що в рамках співпраці з Google допомагаємо користувачам Chrome насолоджуватися безпечною роботою браузера», — прокоментував Журай Малчо, технічний директор ESET. — Тривале співробітництво з Google та інструмент Chrome Cleanup демонструє важливу роль кібербезпеки та захисту користувачів для обох компаній. Оскільки більшість користувачів Windows надає перевагу браузеру Chrome, технології ESET забезпечують їх надійний захист на вищому рівні».

 

Читайте також:

Розширений захист від загроз: як рішення ESET виявляють прихований шкідливий код

Захист даних в хмарі: як безпечно зберігати файли на Google Диску