Компанія GREYCORTEX зайняла друге місце у рейтингу Deloitte

Наступна новина

GREYCORTEX — учасник технологічного альянсу ESET — посіла друге місце у престижному рейтингу Deloitte Technology Fast 50 CE, який відзначає нові підприємства та компанії з досвідом, а також організації, які мали соціальний або екологічний вплив на ринок.

Варто зазначити, що Deloitte Technology Fast 50 CE — це програма, яка визначає та нагороджує 50 найбільш прогресивних технологічних компаній у регіоні Центральної Європи на основі зростання доходів за чотирирічний період.

«Ми дуже раді досягти міжнародного успіху у 21-й рік конкурсу Deloitte Technology Fast 50 CE, посівши друге місце в категорії Rising Stars. У цій категорії 7 з 10 місць зайняли чеські компанії, що свідчить про високий розвиток технологій та інновацій Чеської Республіки та хороше позиціонування на міжнародному рівні. Хочу привітати всі інші компанії та побажати їм успіхів у подальшому зміцненні міжнародного конкурентоспроможного статусу», — коментує генеральний директор GREYCORTEX.

Нагадуємо, що рішення для моніторингу мережевої безпеки GREYCORTEX MENDEL використовує передові методи штучного інтелекту, машинного навчання та аналізу даних, щоб допомогти організаціям різних розмірів забезпечити надійний захист своїх ІТ-мереж.

Більш детальна інформація про рішення GREYCORTEX MENDEL доступна за посиланням.