IDC MarketScape другий рік поспіль визнає ESET провідним гравцем

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — другий рік поспіль була визнана провідним гравцем ринку рішень для захисту мобільних пристроїв у рейтингу IDC MarketScape: Worldwide Mobile Threat Management Software 2020 Vendor Assessment. Звіт допомагає організаціям визначати надійних постачальників на ринку корпоративних продуктів з безпеки.

«ESET лідирує у сфері дослідження загроз, особливо в ідентифікації шкідливих програм для Android та поведінкових виявленнях, — зазначається у звіті IDC. — Організаціям, які прагнуть об'єднати продукти та операції у єдиній моделі захисту робочих станцій, варто також розглянути ESET для розширення свого портфелю інструментів з безпеки».

У 2020 році через перехід більшості організацій на віддалений режим роботи та зростання кількості спроб атак зловмисників захист мобільних девайсів стає пріоритетом компаній. Все більше працівників використовують власні смартфони у робочих цілях, і тому важливо забезпечити надійний захист пристроїв від різних загроз за допомогою рішення з безпеки для Android.

Ще однієї серйозною проблемою в боротьбі з загрозами є управління всіма пристроями в організації. Оскільки у кожного співробітника може бути кілька мобільних пристроїв, перевірка програмного забезпечення на кожному з них може бути складним завданням. Спростити цей процес допомагає єдина консоль для управління всіма пристроями в мережі, яка постачається з усіма ліцензіями рішень ESET для захисту робочих станцій та серверів.

«IDC MarketScape другий рік поспіль називає ESET провідним гравцем, що свідчить про забезпечення користувачів надійними рішення з безпеки. Покращення продуктивності порівняно з минулим роком ще раз підтверджує постійне зростання можливостей компанії на ринку рішень для захисту мобільних пристроїв. Компанії у всьому світі можуть впевнено використовувати рішення ESET для забезпечення надійного захисту своїх пристроїв, а визнання IDC Marketscape є важливим підтвердженням цього», — коментує Сюзанна Легатова, менеджер відділу роботи з клієнтами компанії ESET.

Варто нагадати, що модель аналізу постачальників IDC MarketScape призначена для забезпечення огляду конкурентоспроможності постачальників на ринку інформаційних та комунікаційних технологій. Методологія оцінювання базується на якісних та кількісних критеріях, які відображають позицію кожного постачальника на ринку. Крім цього, IDC MarketScape надає чітке порівняння продуктів та послуг, можливостей та стратегій, а також поточних та майбутніх ринкових факторів успіху кожного вендора. Така структура дозволяє користувачам  отримати всебічну оцінку сильних та слабких сторін постачальників.

 

Читайте також:

Поради на 2020 рік: як забезпечити надійний захист смартфона

Інтернет-безпека телефона: як запобігти інфікуванню пристроїв

Організація безпечної роботи співробітників з дому: основні правила для захисту віддаленого доступу