ESET представляє нове рішення для ефективного захисту Microsoft 365

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про вихід нового рішення ESET Cloud Office Security, яке забезпечує розширений захист для користувачів додатків Microsoft 365. Програмне забезпечення розроблене з урахуванням сучасних тенденцій використання електронної пошти та інструментів спільної роботи в організаціях.

Microsoft Office 365 використовується компаніями у всьому світу, при цьому хмара стає невід'ємною частиною сховищ даних і систем багатьох підприємств незалежно від їх розміру. Оскільки більше 84% організацій (відповідно до результатів опитування Gartner*) використовують або планують використовувати Microsoft 365, важливо забезпечити належний захист підприємств та їх хмарних інструментів. ESET Cloud Office Security захищає компанії від інцидентів, спричинених кібератаками через електронну пошту, а також допомагає співробітникам зосередитися на робочих завданнях.

Електронна пошта є основою сучасного ділового спілкування, але при цьому залишається одним з найбільш ефективних каналів поширення шкідливого програмного забезпечення, наслідки якого можуть бути катастрофічними, особливо під час використання інструментів для спільної роботи.

ESET Cloud Office Security забезпечує додатковий рівень захисту для хмарної електронної пошти та сховища Microsoft 365. Зокрема рішення дозволяє безперебійно працювати всім співробітникам завдяки автоматичному захисту поштових скриньок нових користувачів. Крім цього, рішення забезпечує повний контроль та відстеження загроз завдяки швидким повідомленням про виявлення шкідливих програм, а простота використання веб-консолі дозволяє ІТ-адміністраторам вживати негайних заходів.

Поєднання фільтрування спаму, сканування на наявність шкідливих програм та Антифішингу забезпечує захист сервісів Exchange Online в компаніях, який передбачає:

  • захист від загроз під час обміну даними,
  • мінімізацію негативного впливу небажаних повідомлень електронної пошти на повсякденну продуктивність,
  • запобігання використанню зовнішніх електронних листів як каналу для цілеспрямованих атак.

Захист від шкідливих програм також реагує на будь-які зміни файлів в OneDrive, допомагаючи покращити безпеку даних компанії та знизити ризик поширення загроз на інші пристрої. Крім цього, проста у використанні хмарна консоль, яка доступна з будь-якого місця, надає огляд елементів в карантині та негайно надсилає сповіщення у разі виявлення шкідливих зразків.

«Майже кожна компанія у світі використовує електронну пошту для спілкування, попри те, що це один з основних векторів атак кіберзлочинців. Ми раді повідомити про запуск рішення ESET Cloud Office Security, яке захистить велику кількість підприємств та їх важливі дані. Безпека електронної пошти і хмарного сховища — основа кіберзахисту будь-якого підприємства, без якої бізнес залишатиметься уразливим до різноманітних атак. Ми пишаємося запуском нового, передового та простого у використанні рішення для широкого кола підприємств, які потребують захисту своїх хмарних інструментів», — коментує Ян Бруновський, менеджер з продуктів ESET.

ESET Cloud Office Security володіє інтерфейсом українською мовою та вже доступний для завантаження.

Більше інформації про нове рішення доступно за посиланням.

 

* Implementing Microsoft Office 365: Gartner Survey Results and Analysis, 2019, дата публікації: 4 вересня 2019 р.