Нова версія продуктів ESET — основні покращення для захисту Windows

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про вихід нової версії продуктів для користувачів операційної системи Windows. Відтак ESET Internet SecurityESET NOD32 Antivirus та ESET Smart Security Premium версії 14 володіють сучасними технологіями та покращеним функціоналом для забезпечення захисту на ще вищому рівні.

У новій версії продуктів для захисту Windows тепер покращено виявлення шкідливого програмного забезпечення, захист онлайн-платежів, безпеку паролів та підтримку пристроїв розумного дому з метою створення безпечного цифрового середовища для роботи з будь-яких пристроїв. Враховуючи постійне зростання кількості випадків кібератак, важливо забезпечити захист користувачів під час роботи в Інтернет-мережі. Оновлений функціонал продуктів надає покращений захист від банківських загроз, викрадення особистих даних та паролів, витоків конфіденційної інформації та загроз для домашньої мережі.

ESET постійно вдосконалює свої рішення для забезпечення користувачів найновішими технологіями у галузі кібербезпеки з мінімальним впливом на систему. Оновлення передбачають точне налаштування системи запобігання вторгненням (HIPS) та вдосконалення модулів машинного навчання, а також значне зменшення їх розміру.

Основні новинки для кращого захисту Windows

  1. Нові сканери системного реєстру та інструментарію для управління пристроями в середовищі Windows (WMI), які здатні виявляти несанкціоноване використання цих систем.  
  2. Вдосконалений модуль захисту домашньої мережі для кращого виявлення уразливостей підключених пристроїв та вирішення інших проблем безпеки.
  3. Оновлений захист онлайн-платежів тепер має спеціальний захищений режим браузера, за допомогою якого користувачі можуть безпечно здійснювати оплати в Інтернеті. Вдосконалена функція дозволяє користувачам запустити будь-який браузер у захищеному режимі за замовчуванням. Під час увімкнення режиму зв’язок клавіатури та миші з браузером шифрується з метою запобігання зчитування натискань клавіш. Крім того, система тепер попереджає користувачів про небезпеку несанкціонованого доступу під час увімкненого протоколу віддаленого робочого столу (RDP).
  4. Оновлений функціонал ESET Password Manager тепер дозволяє здійснювати вихід із веб-сайтів та очищення історії браузера віддалено. Також інструмент доступний як через розширення браузера, так і за допомогою мобільних додатків.

«Оскільки кількість кіберзагроз продовжує зростати, дуже важливо забезпечити захист пристроїв  на кожному рівні. Багато технологій — від Інтернет-банкінгу до систем розумних будинків — відіграють велику роль в сучасному житті, тому як ніколи важливо захищати свої пристрої. Ми регулярно оновлюємо продукти з безпеки для надійного захисту Windows, що підтверджує наше прагнення постійно вдосконалювати та впроваджувати інновації для створення безпечного цифрового простору», — коментує Матей Криштофік, менеджер з продуктів ESET.

Щоб дізнатись більше про продукти ESET для захисту Windows, перейдіть за посиланням.