ESET визнана лідером в рейтингу G2 на основі відгуків користувачів

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — здобула звання лідера за підсумками нещодавнього рейтингу «G2 Small-Business Grid Report for Antivirus». В основі звіту – відгуки реальних користувачів програмного забезпечення.

Варто зазначити, що G2 є платформою, де відвідувачі можуть поділитися власним досвідом використання рішень, а її огляди та звіти допомагають швидше обрати продукти відповідно до певних потреб. 

У звіті за літо 2020 року ESET Endpoint Security було визнано однією з найкращих антивірусних програм на основі позитивних відгуків та присутності на ринку. Зокрема 99% користувачів присвоїли продукту 4 чи 5 «зірок», а 94% зазначили, що могли б порекомендувати його іншим. Відвідувачі платформи відзначають, що рішення відповідає їхнім потребам у захисті та дозволяє зосередитися на важливих завданнях.

Також багато користувачів відзначили легкість розгортання та використання продукту. Рішення ESET Endpoint Security можна легко встановити за лічені хвилини незалежно від типу пристрою, а щоденні завдання завдяки продукту виконувати значно простіше.

Відгуки користувачів про ESET Endpoint Security:

«Легке у використанні та управлінні. Перешкоджає потраплянню шкідливого програмного забезпечення у мережу. Регулярно оновлюється та добре інтегрується з браузерами».

«Мінімально впливає на швидкість роботи пристрою. Відсутні проблеми сумісності з іншим програмним забезпеченням. Не пропустило жодного вірусу з моменту, коли ми почали його використовувати».

«Дуже просте у використанні. Можна легко переглядати об’єкти, що потрапили в карантин. Завжди попереджає про можливий ризик від певних дій».

Варто зазначити, що рішення ESET Endpoint Security використовує багаторівневий підхід з багатьма технологіями для збалансованого поєднання високої продуктивності, точності виявлення та уникнення помилкових спрацювань. Більше інформації про рішення можна знайти на сторінці продукту.