Рішення ESET високо оцінені в дослідженні KuppingerCole Market Compass

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — отримала відзнаки за підсумками звіту KuppingerCole Market Compass 2020. Зокрема високий підсумковий бал в дослідженні здобули рішення ESET для захисту робочих станцій, а також інструмент для виявлення та відслідковування прихованих загроз  — ESET Enterprise Inspector.

Варто зазначити, що KuppingerCole є незалежною аналітичною організацію, яка допомогає компаніям, інтеграторам та вендорам у вирішенні тактичних та стратегічних питань. Звіт Market Compass містить огляд сегмента ринку та постачальників рішень для захисту робочих станцій, виявлення загроз та реагування на інциденти. У дослідженні представлені тенденції цього ринкового сегменту, основні можливості рішень та оцінка їх відповідності очікуванням.

За підсумками звіту ESET здобула отримала високі бали та посіла третє місце серед 17 постачальників, які приймали участь в оцінюванні. При цьому, в 6 з 9 можливих категорій продукти досягли максимальних результатів. Оцінка вендорів відбувалася за такими критеріями: безпека, сумісність, зручність використання та розгортання, виявлення загроз, захист від шкідливих програм, автоматизоване реагування та загальний функціонал.

На додаток до широкої підтримки операційних систем, KuppingerCole як ключову перевагу виділяє наявність в продуктах ESET можливості сканування інтерфейсу UEFI. Також організація високо оцінила великий набір методів захисту та відмінне застосування вдосконалених алгоритмів машинного навчання для виявлення шкідливої поведінки. ESET є одним з небагатьох постачальників, який використовує Windows AMSI та пропонує такі функції, як захист від атак на основі скриптів, розширений сканер пам'яті та захист від програм-вимагачів.

У звіті також згадується про важливий внесок ESET у роботу бази MITRE ATT&CK з метою полегшення аналізу активності кіберзлочинців. Крім цього, організація KuppingerCole також відзначила підтримку продуктом ESET Enterprise Inspector інтерактивних запитів та аналізу пам’яті з автоматизованими варіантами реагування, такими як мережева ізоляція підозрілих вузлів, припинення процесів, переміщення/видалення файлів та запущених сценаріїв.

Крім цього, оцінка рішення ESET Enterprise Inspector була здійснена ще раніше в дослідженні KuppingerCole Executive View Report 2020. У даному звіті підкреслюється важливість публікації спеціалістами ESET відкритих досліджень та детального аналізу загроз, виявлених завдяки потужній хмарній репутаційній системі ESET LiveGrid®. ESET Enterprise Inspector також може створювати додаткові атрибути подій та відслідковувати різні події з високим рівнем точності, володіючи гнучкістю при створенні правил для точності виявлення та відображення, а також має можливість фільтрації ряду умов для уникнення помилкових спрацювань. Крім цього, користувачі самі можуть розробляти правила присвоєння атрибутів і навіть редагувати атрибути подій під час розслідування інцидентів.

«Ми прагнемо розроблювати передові продукти для безпеки бізнесу і пишаємось відзнаками експертів. Цифрові загрози постійно розвиваються та адаптуються, тому організаціям та їх системам варто забезпечити надійних захист,  — коментує Ігнасіо Сбампато, головний директор із розвитку бізнесу компанії ESET. — Такі звіти, як KuppingerCole Market Compass, підтверджують відповідність продуктів високим стандартам і нашу відданість справі безпеки підприємств у всьому світі».