Нове комплексне рішення для захисту організацій в умовах віддаленої роботи

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — представляє нове комплексне рішення ESET Remote Workforce Offer для забезпечення всебічного захисту корпоративної мережі та конфіденційної інформації в умовах віддаленого режиму роботи. Це рішення забезпечує потужне виявлення програм-вимагачів та «0-денних» атак, а також покращує безпеку важливих корпоративних даних.

До складу рішення входять:

  • Захист робочих станцій
  • Захист файлових серверів
  • Аналіз у хмарній пісочниці
  • Повнодискове шифрування
  • Управління захистом на основі хмарних технологій.

Перехід на віддалений режим роботи багатьох компаній спричинив збільшення ризиків для їх кібербезпеки. Серед небезпек, з якими зіштовхнулися організації, – витік або викрадення конфіденційних даних, перехоплення інформації зловмисниками на рівні Інтернет-трафіку, інфікування шкідливим програмним забезпеченням та отримання несанкціонованого доступу до корпоративної мережі. Зокрема з початку 2020 року збільшилася вдвічі кількість мережевих атак через RDP й суттєво зріс відсоток виявлених веб-загроз та шкідливих електронних листів.  

Саме тому ESET представляє нове рішення, яке поєднує в собі провідні технології, необхідні для надійного захисту корпоративного середовища. ESET Remote Workforce Offer забезпечує ефективне виявлення невідомих загроз за допомогою продуктів для захисту робочих станцій та файлових серверів у поєднанні з продуктом ESET Dynamic Threat Defense, який здійснює аналіз підозрілих зразків у хмарній пісочниці.

Крім цього, до складу нового рішення входить продукт ESET Full Disk Encryption, який забезпечить додатковий захист корпоративної інформації за допомогою повнодискового шифрування. Завдяки цьому продукту зашифровані дані будуть недоступні для прочитання без спеціального пароля, що допоможе запобігти несанкціонованому доступу до конфіденційної інформації у разі викрадення чи інфікування пристрою.

Управління продуктами та огляд безпеки мережі здійснюється за допомогою хмарної консолі ESET Cloud Administrator. Цей сервіс простий у використанні та не потребує покупки додаткового обладнання, що дозволяє заощадити кошти організації та спростити забезпечення захисту корпоративної мережі.

Таким чином за допомогою ESET Remote Workforce Offer організації будь-якого розміру можуть забезпечити сучасний захист корпоративної мережі від нових та відомих видів загроз та одночасно мінімізувати ризики втрати чи викрадення конфіденційних даних.  

Дізнатися більше про ESET Remote Workforce Offer можна за посиланням.