Незалежна організація AV-Comparatives підтвердила високу якість корпоративних рішень ESET

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — отримала високі бали за комплексне рішення Endpoint Protection Advanced Cloud у тестуванні бізнес-продуктів за перше півріччя 2020 року, яке проводила організація AV-Comparatives. Варто зазначити, що під час тестувань незалежна організація AV-Comparatives використовує одну з найбільших колекцій зразків шкідливих програм у всьому світі, щоб створити умови реального середовища для високоточного тестування.

«Якщо ми підсумуємо бали за всі тести — отримане число буде показником загального результату. За цим показником ESET має найкращий результат зі значним відривом», — розповідає Іржі Кропач, керівник лабораторії ESET, яка займається виявленням загроз.

Тестування захисту в реальному середовищі імітує онлайн-атаки, з якими типовий співробітник компанії може зіштовхнутися під час роботи в Інтернеті. Ця перевірка від AV-Comparatives  складалась з 767 тестових випадків, які містили посилання на виконувані файли шкідливого програмного забезпечення. Загалом кількість пропущених зразків становила від 0 до 27, а кількість помилкових попереджень — від 0 до 41. Рішення ESET Endpoint Protection Advanced Cloud та ESET Cloud Administrator виявили всі, крім трьох випадків, а також не створили жодного помилкового попередження.

Під час тестування захисту від шкідливих програм AV-Comparatives враховує сценарій, коли шкідливе програмне забезпечення вже є на диску або потрапляє в тестову систему іншим шляхом, але не з Інтернету. За результатами цього тесту ESET стала однією з чотирьох компаній з коефіцієнтом захисту від шкідливого програмного забезпечення 99,9% — це другий найкращий результат у звіті.

Вплив на продуктивність роботи пристроїв визначався за визнаним стандартом PC Mark, за яким тестовій машині без встановленого програмного забезпечення для захисту присвоюється 100 балів PC Mark. Загалом оцінки в цьому тесті варіювались від 98,9 до 92,5 балів. За результатом випробування ESET Endpoint Security отримало 98,7 балів та було визнано другим рішенням з найменшим впливом на продуктивність.

Крім цього, протягом усіх тестувань продукти ESET продемонстрували відсутність помилкових спрацювань. Як зазначається у звіті AV-Comparatives, помилкові спрацювання можуть спричинити стільки ж проблем, як і реальна загроза, а їх відсутність є важливою складовою будь-якого антивірусного продукту.

«Визнання від AV-Comparatives ще раз свідчить про нашу відданість клієнтам та обіцянку завжди забезпечувати їх найкращими продуктами в галузі кібербезпеки. Ми пишаємося тим, що отримали хороші бали у тестуваннях. Вважаємо, що такі результати пов’язані з ретельним аналізом та врівноваженням усіх параметрів нашої технології. Це дозволяє забезпечити легкість рішення, мінімізувати помилкові спрацювання, а також забезпечити якісний захист. Тому ми раді бачити, що такий підхід дозволяє ESET досягти успіху не лише в реальному середовищі, але і в тестуваннях», — коментує Іржі Кропач.