GREYCORTEX отримала визнання у новому рейтингу Gartner

Наступна новина

Компанію GREYCORTEX — учасника технологічного альянсу ESET — було визнано одним з провідних вендорів у рейтингу Gartner «Market Guide» за 2020 рік у сегменті мережевого виявлення та реагування (раніше відомого як аналіз мережевого трафіку). З моменту створення сегменту GREYCORTEX була однією з небагатьох європейських компаній, яку Gartner додала до нього.

«Інструменти NDR постійно аналізують записи про необроблений трафік та потоки (наприклад, NetFlow) для створення моделей, які відображають нормальну поведінку мережі. У разі виявлення підозрілих схем трафіку, інструменти NDR надсилають попередження. Автоматичне або ручне реагування є загальними елементами інструментів NDR», — коментують представники Gartner.

«Для нашої компанії приємно знову отримати визнання Gartner, — розповідає генеральний директор GREYCORTEX. — Щоб підкреслити важливість реагування на загрози, в Gartner перейменували сегмент з аналізу мережевого трафіку на мережеве виявлення та реагування. Для нас це важливий доказ того, що еволюція сегмента відображає наше бачення розвитку технології MENDEL».

Варто зазначити, що рішення для моніторингу мережевої безпеки GREYCORTEX MENDEL поєднує в собі передові методи виявлення з повним оглядом мережі, а також інтеграцію з інструментами інфраструктури безпеки для виявлення загроз, візуалізації з’єднань та швидкого і ефективного реагування.