ESET підтвердила статус «Чемпіон» у новій матриці лідерів галузі кібербезпеки

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — другий рік поспіль отримала звання «Чемпіон» за підсумками дослідження «Cybersecurity Leadership Matrix 2020», проведеного організацією Canalys.  Більше того, ESET вдалося покращити позицію минулого року завдяки динаміці росту за межами Європи.

Canalys є провідною міжнародною аналітичною компанією на ринку технологій, яка прагне орієнтувати клієнтів на майбутнє галузі та бачення за рамками бізнес-моделей минулого.

Цього разу в матриці було оцінено 17 постачальників рішень з кібербезпеки, зокрема їх глобальні канали та ринкові показники за останні дванадцять місяців. У дослідженні поєднані відгуки партнерів, зібрані за допомогою інструменту Canalys Vendor Benchmark, та незалежний аналіз динаміки розвитку каналів кожного вендора на основі їх інвестицій, стратегій, ринкових показників та досягнень.

Компанія ESET отримала найвищий результат в категоріях доступності продуктів та простоті ведення бізнесу. Крім цього, покращення позиції в матриці також пов’язані з запуском модуля з підтримкою MSP, який посприяв розширенню мережі MSP-партнерів, а також врахував відгуки місцевих партнерських рад щодо дорожньої карти, технологій та потреб користувачів. Такий підхід до співпраці дозволяє регіональним партнерам працювати інноваційно та ефективно, а також націлюватися на розвиток кібербезпеки у всьому світі.

ESET став одним із семи постачальників зі статусом «Чемпіон», і одним із чотирьох, які підтвердили цей статус разом із Cisco, Palo Alto Networks та Fortinet. Чемпіони мають найвищі показники відповідно до Canalys Vendor Benchmark та демонструють спільні характеристики, включаючи вдосконалення та спрощення процесів роботи з каналами, зацікавленість у зростанні доходів партнерів. Чемпіони також повинні постійно інвестувати в розвиток своїх моделей каналів, зокрема у програми та ініціативи.

«Від моменту створення ми були компанією, орієнтованою на канали, і наші партнери знають це. Тому отримання цього звання два роки поспіль підтверджує те, що разом ми робимо велику роботу на основі чесного та прямолінійного підходу до створення міцної та довготривалої співпраці у всьому світі, — коментує Ігнасіо Сбампато, головний директор із розвитку бізнесу компанії ESET. — Ми постійно впроваджуємо інноваційні технології та вдосконалюємо наш продуктовий портфель, тому надзвичайно приємно отримати визнання від партнерів та високу оцінку підтримки MSP. Більш безпечне використання Інтернет-технологій для всіх є основним завданням в рамках нашої місії, основа якої — міцні відносини з нашими партнерами».