Компанія ESET припиняє підтримку Social Media Scanner

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про припинення підтримки ESET Social Media Scanner з 04 серпня 2020 року. Цей додаток було створено з метою захисту користувачів від небезпечного контенту, що часто поширюється у соцмережах Facebook, Twitter та VKontakte. Оскільки ESET Social Media Scanner використовував API, які надавали розробники соціальних мереж для сторонніх додатків, видалення програми з портфелю продуктів ESET сталося з причини росту обмежень на використання API соціальної мережі Facebook, а також посилення вбудованої безпеки Twitter.

Безпека користувачів під час доступу до платформ соціальних мереж має першочергове значення. За час свого існування ESET Social Media Scanner перевірив більш ніж 135 мільярдів посилань і виявив понад 12 мільйонів загроз у соціальних мережах, включно з шкідливими посиланнями та завантаженнями. Компанія ESET постійно оновлює свої рішення відповідно до тенденцій розвитку нових загроз з метою забезпечення користувачів найвищим рівнем захисту.

Сьогодні рішення ESET Internet Security володіє широким функціоналом та здатне забезпечити ефективний Інтернет-захист від загроз, які поширюються в соціальних мережах. Цей продукт надає користувачам комплексний захист від онлайн-загроз, використовуючи легендарну багаторівневу технологію ESET для захисту від вірусів. Варто зазначити, що ліцензія на дане рішення дозволяє забезпечити захист пристроїв на різних платформах.

Крім цього, компанія надає безліч онлайн-ресурсів для навчання користувачів сучасним способам захисту в Інтернет-мережі. Хоча ESET Internet Security захищає пристрої від шкідливого контенту в Інтернеті, важливо, щоб користувачі дотримувалися базових правил використання соціальних мереж. Детальніше про основні правила безпеки в соцмережах читайте за посиланням.

«Ми постійно удосконалюємо наші продукти для забезпечення користувачів найвищим рівнем захисту. Наша головна місія — допомогти користувачам насолоджуватися безпечними технологіями за допомогою надійних рішень з безпеки, таких як ESET Internet Security, яке забезпечує користувачів всебічним захистом в Інтернет-мережі. Неважливо, переглядаєте ви новини в Інтернеті, здійснюєте онлайн-платежі чи проводите час в соціальних мережах, ми прагнемо забезпечити захищену роботу в Інтернеті на всіх рівнях», — коментує Марек Дьомін, менеджер з продуктів ESET.

Для отримання додаткової інформації про рішення перейдіть за посиланням.

 

Читайте також:

Загроза зламу акаунта в соцмережах: подальші дії та способи захисту

Швидке налаштування приватності сторінки Facebook: як захистити особисті дані

Як забезпечити захист WhatsApp — рекомендації спеціалістів