Safetica 9.6: інформаційна безпека під час віддаленої роботи працівників

Наступна новина

Компанія ESET повідомляє про вихід нової версії Safetica — DLP-рішення для запобігання втрати даних. У новій версії Safetica 9.6 було додано ряд важливих функцій для забезпечення інформаційної безпеки під час віддаленої роботи. Зокрема, завдяки новим вдосконаленням тепер рішення забезпечує покращений захист передачі даних з віддалених пристроїв, а також дозволяє стежити за настроєм співробітників.

Нагадуємо, що компанія Safetica входить до ESET Technology Alliance, який створено для забезпечення всебічного захисту даних користувачів.

Однією з основних новинок версії 9.6 стало розширення функціоналу політик DLP для захисту передачі файлів з віддалених робочих столів. Також тепер користувачі можуть самостійно класифікувати файли, завдяки новій вбудованій класифікації даних та комбінувати класифікації для політик DLP. Крім цього, у WebSafetica тепер доступний новий щотижневий та щомісячний звіт про віддалену роботу.

Брак взаємодії між співробітниками

Крім очевидних переваг, віддалений режим роботи створює і певні проблеми, зокрема ускладнення комунікацій між співробітниками, а також збільшення часу  на отримання зворотної реакції. Для вирішення цих проблем у останній версії DLP-системи було додано новий звіт про робочу діяльність, який дозволяє отримати всебічний огляд даних компанії та швидко виявити можливі проблеми. Крім цього, у Safetica Mobile з’явилась функція Team Mood, яка дозволяє залишатися на зв’язку зі своїми працівниками та відстежувати їх настрої.

Безпека робочих пристроїв в домашніх умовах

Робота з дому передбачає перебування робочих пристроїв поза межами офісу, або і взагалі використання особистих пристроїв працівників. Тому для контролю політик інформаційної безпеки під час віддаленої роботи можна використовувати Safetica Device Control, яка тепер доступна і на пристроях macOS. Крім цього, у новому поколінні Safetica Mobile, яку тепер інтегровано з Android Enterprise Mobile Management, реалізована можливість відділяти персональні дані працівників від робочих файлів на мобільних пристроях.

Також нагадуємо, що високу якісь Safetica було підтверджено експертним висновком ДССЗЗІ України. Отже, це  рішення можна використовувати у будь-яких державних чи приватних організаціях.