Рішення ESET класу EDR було відзначено у звіті «Forrester Now Tech»

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — увійшла до звіту «Forrester Now Tech: Detection of Enterprise and Response» за перший квартал 2020 року. Щоб спростити вибір для фахівців з питань кібербезпеки та ризиків, у звіті представлено огляд можливостей 29 основних постачальників рішень для виявлення та реагування (EDR).

За словами авторів звіту, компанію ESET було включено до огляду завдяки провідним архітектурним рішенням, які лежать в основі програми та забезпечують миттєве поведінкове виявлення та реагування на загрози, а також вдосконалення безпеки та захисту в офлайн-режимі. Варто зазначити, що рішення EDR є особливо необхідними для забезпечення безперервності бізнесу сьогодні, коли методи зловмисників постійно ускладнюються.

Однією з основних переваг рішень класу EDR є можливість виявлення ознак того, що зловмисники змогли обійти систему безпеки та потрапили до внутрішньої інфраструктури компанії. Кожен вендор має власні унікальні можливості та функції для виявлення такої діяльності кіберзлочинців, тому організації мають можливість вибору рішення відповідно до власних потреб.

«Ми пишаємось тим, що ESET потрапила до «Forrester Now Tech»та була відзначена серед гравців на ринку рішень EDR, оскільки захист користувачів та їх бізнесу від сучасних загроз є основною місією нашої компанії,— коментує Журай Малчо, керівник технічного відділу ESET. — Забезпечення організацій надійними та провідними інструментами для виявлення та реагування є абсолютною необхідністю у ці непередбачувані часи, тому ми сподіваємось, що завдяки звіту фахівці з кібербезпеки та ризиків зможуть обрати найкраще рішення для свого бізнесу».

Компанія ESET пропонує користувачам EDR рішення ESET Enterprise Inspector. Воно забезпечує надійний захист від цілеспрямованих атак, програм-вимагачів та загроз підвищеної складності, а також допомогає виявити «0-денні» загрози. Отримуючи інформацію від всіх рівнів захисту, ESET Enterprise Inspector аналізує величезні об’єми інформації, що дозволяє знаходити та реагувати на будь-які інциденти на робочій станції. Крім цього, рішення забезпечує можливість завчасного попередження про потенційні або нові загрози.

Повна версія звіту «Forrester Now Tech: Detection of Enterprise and Response» доступна за посиланням.