ESET оновлює інструмент для хмарного управління безпекою організацій

Наступна новина

Компанія ESET — лідер в області проактивного виявлення — повідомляє про оновлення ESET Security Management Center для Microsoft Azure з метою надання організаціям повного огляду мережі в режимі реального часу та контролю тисячі серверів, комп'ютерів та мобільних пристроїв з одної консолі.

ESET Security Management Center для Microsoft Azure (у попередніх версіях відомий як ESET Remote Administrator VM для Azure) — це інструмент для хмарного управління безпекою підприємств, яке дозволяє розгортати, оновлювати і управляти всіма продуктами ESET з єдиної консолі. Вдосконалена консоль управління ідеально підходить для малих та великих організацій, які вже використовують Microsoft Azure, при цьому не вимагаючи придбання додаткового апаратного обладнання або ліцензій.

Цей комплексний інструмент входить до складу бізнес-ліцензій ESET і дозволяє підприємствам легко управляти всіма фізичними та віртуальними робочими станціями та серверами Windows, macOS і Linux, а також підтримує рішення для захисту мобільних пристроїв на iOS та Android. Крім цього, ESET Security Management Center дозволяє управляти рішенням для виявлення та відслідковування прихованих загроз — ESET Enterprise Inspector та хмарною пісочницею ESET Dynamic Threat Defense через єдину консоль, доступну з браузера. Також комплексний інструмент має можливість індивідуально налаштовувати параметри системи сповіщень для надання необхідної інформації користувачу.  

«Наша мета — забезпечити найкращий захист користувачів відповідно до їх потреб, саме тому ми пропонуємо широкий асортимент продуктів для різних платформ і пристроїв. Ми вважаємо, що кожне підприємство повинно мати інноваційні рішення для забезпечення захисту своїх співробітників та  клієнтів, саме тому ми постійно вдосконалюємо  функціонал наших продуктів. Для підприємств  всіх розмірів важливо  дотримуватись стратегії кібербезпеки — надійні та прості у використанні продукти дозволяють компаніям зосередитися на своїх корпоративних цілях», — коментує Ігор Хула, менеджер з продуктів ESET.

Для отримання додаткової інформації про комплексний інструмент перейдіть за посиланням.