ESET отримала звання «Кращий гравець» у звіті Radicati

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про отримання звання «Кращий гравець»  у сегменті рішень для захисту від цілеспрямованих кібератак за результатами  звіту Radicati Market Quadrant 2020 року. Визнання у цій категорії компанія отримала вперше. Загалом у звіті було розглянуто  12 провідних постачальників рішень з безпеки, а ESET був одним із 4 претендентів на звання «Кращий гравець».

Кожного року дослідження Radicati підтверджують  якість продуктів ESET, зокрема у попередньому звіті у 2019 році  компанія була визнана кращим постачальником рішень для захисту робочих станцій.

Цього разу у звіті Radicati аналізувались комплексні рішення  для виявлення, запобігання та реагування на «0-денні» загрози, а також захисту від цілеспрямованих атак. У рамках дослідження оцінювалось EDR-рішення ESET Enterprise Inspector  для виявлення та відслідковування подій на робочих станціях та хмарна пісочниця ESET Dynamic Threat Defense, яка виявляє раніше невідомі та «0-денні» загрози.

Відповідно до звіту Radicati, вендорів оцінюють за  двома показниками: функціональність та стратегічне бачення. Перший критерій визначає особливості рішень постачальника, а другий оцінює розуміння потреб кожного користувача, привабливість цінової політики, надання якісної підтримки користувачам та інноваційний підхід.

Крім цього, у звіті розглядаються й інші можливості рішень —  параметри розгортання, підтримка платформ, виявлення шкідливого програмного забезпечення, пісочниця та карантин, а також аналіз «0-денних» загроз та відслідковування прихованих загроз (EDR).

За підсумками дослідження продукти ESET отримали високі показники за можливості відслідковування прихованих загроз (EDR), надання звітів в режимі реального часу, багатомовну підтримку, а також  рішення для управління захистом з єдиної консолі та на основі хмарних технологій. Крім цього, дослідники Radicati підкреслили легкість розгортання та використання рішень ESET в поєднанні  з мінімальним використанням системних ресурсів.

«Ми раді, що Radicati визнала  ESET кращим гравцем в останньому звіті, присвяченому виявленню та відслідковуванню подій на робочих станціях. Отримане звання ще раз підтверджує нашу відданість розробці сучасного програмного забезпечення для захисту користувачів,  — коментує  Журай Малчо, технічний директор компанії ESET. — Через постійне зростання кількості сучасних загроз та «0-денних» експлойтів більшість малих та великих підприємств потребують надійного захисту корпоративних мереж. Ми пишаємося отриманням таких високих показників, які доводять можливість забезпечення максимального рівня захисту для користувачів».

Більш детальна інформація про Radicati Market Quadrant доступна за посиланням.