Компанія ESET отримала звання «Strong performer» за результатами дослідження Forrester

Наступна новина

ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про отримання звання «Strong performer» за результатами звіту The Forrester Wave™: Endpoint Security Suites за 3 квартал 2019 року. У цьому дослідженні було проаналізовано 15 провідних вендорів, зокрема їх можливості запобігати, виявляти та протидіяти загрозам.

У зв’язку зі зростанням кількості цілеспрямованих атак користувачам слід вибирати комплексні рішення, які здатні запобігати та виявляти шкідливу діяльність, реагувати на загрози, мають розширені можливості контролю великої кількості робочих станцій, а також забезпечують гнучкість використання у різних середовищах. Варто зазначити, що за результатами звіту більшість користувачів рішень для захисту робочих станцій надають перевагу автоматичному захисту від загроз

Дослідники Forrester також відмічають постійне розширення продуктової лінійки ESET відповідно до зростаючих потреб на ринку інформаційної безпеки. У зв’язку з цим ESET отримала найвищий бал за критерієм корпоративної візії та фокусу, а також була відзначена за забезпечення додаткового захисту за допомогою рішення для виявлення та відслідковування прихованих загроз (EDR) та сервісу ESET Threat Intelligence. Крім цього, продукти ESET отримали максимально високий бал за критерієм підтримки більшості операційних систем.

Компанія Forrester визначає сильні та слабкі сторони основних вендорів на ринку рішень для захисту робочих станцій на основі 25 критеріїв, які згруповані у три категорії.

  • Поточна пропозиція. Місце кожного постачальника на вертикальній осі графіку Forrester вказує на переваги їх поточної пропозиції. Основні критерії для цього оцінювання включають запобігання проникненню та виявлення різних шкідливих програм та експлойтів, а також продуктивність роботи продукту. Варто зазначити, що цей показник базується на відгуках користувачів та результатах аналізу функціональних можливостей продуктів.
  • Стратегія. Розміщення на горизонтальній осі вказує на переваги стратегій ІТ-виробників. Зокрема, Forrester оцінює корпоративну візію та фокус, середовище безпеки та ряд продуктів.
  • Присутність на ринку. Цей показник відображає клієнтську базу кожної компанії та мережу ліцензованих партнерів.

Згідно з результатами звіту Forrester рішення ESET можуть захищати велику кількість пристроїв корпоративної мережі, а також допомагати в управлінні робочими станціями. Підтвердженням успіху компанії ESET є отримання максимального балу за критеріями оцінки середовища безпеки, підтримки ОС, корпоративної візії та фокусу. Крім цього, користувачі регулярно відзначають простоту інтерфейсу та легкість використання рішень ESET, а також їх розширений функціонал.

«Отримання звання «Strong performer» в нещодавньому дослідженні свідчить про нашу відданість справі створення безпечного середовища для бізнес-структур. Головною місією ESET є забезпечення багаторівневого захисту користувачів від надскладних загроз, особливо у час постійного розвитку небезпечних інструментів кіберзлочинців. У сучасному цифровому світі важливо забезпечити надійність та безпеку корпоративних даних», — коментує Журай Малчо, керівник технічного відділу ESET.